Miért van az, hogy némely férfi megnöveszti a kisujján a körmöt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 18:42
1/10 anonim válasza:
Azt hiszem ez azt jelképezi ,hogy már nem kell dolgoznia vagyis nem marad hosszú a munka miatt.
Amúgy szerintem ez egy kínai hagyomány ,de nem biztos.
2/10 anonim válasza:
Gitárművész, vagy hobby bütykölő (csipesznek használja)
3/10 anonim válasza:
hallottam valami olyasmit is, hogy drogozásnál hasznos kellék.
régen nekem is mindig hosszú volt a kisujjkörmöm (lány vagyok) de csak poénból, és mert az mindig olyan szép volt, h nem akartam levágni.
aztán az egyik partydrogos ismerősöm észrevette és mondta, h ez bizonyos szubkultúrákban mit jelent. persze ő tudta rólam, h még az életemben nem nyúltam ilyen drogokhoz.
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy bennem a hiba, de csak én találom ezt furcsának, már-már visszataszítónak? :S
2011. ápr. 18. 19:19
5/10 anonim válasza:
Nem csak te, szerintem is gusztustalanul néz ki. Lehet csak lustaságból nem vágják le róla a körmöt, hiszen nem nagyon használja. Igazából amikor furulyáztam és hegedültem akkor vettem különösen nagy hasznát.
6/10 anonim válasza:
Én is kínai srácon láttam étteremben, el is ment az étvágyam :) Ápolt volt, de akkor is elég visszataszítóan nézett ki a srác 2 centis körömmel.
7/10 anonim válasza:
műszerész körömnek is hívják, ha nincs túl erősen meghúzva a csavar, akkor ki lehet vele tekerni
meg jól lehet vele bontogatni a fóliázott 6-os csomag ásványvizet
persze itt nem 2 centis körmökről van szó, max. 1 cm
8/10 anonim válasza:
Régebben a Lost c.sorozatban is hosszú volt a körme az amúgy jóképű sötétbőrű fickónak,azt hittem ez valami vallási dolog.
9/10 anonim válasza:
Én is láttam gitárművészt hosszú kisujj körömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!