Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány-magyar helyzet? Hogy...

Cigány-magyar helyzet? Hogy látjátok ti?

Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 22:24
1 2 3
 12/22 anonim ***** válasza:
Értelmetlen vita ez. A cigány és a magyar bűnözés is másféle. A cigány cselekmények láthatóak a jellegüknél fogva,de a csalások, sikkasztások amik meg a magyarokra jellemzőek meg nem látható ilyen nyíltan.Persze A magyar is ugyanúgy lehúzza a másik magyar bőrét. Érdekes azon nem bosszankodtok?ha elmész valahova javíttatni valamit és többet kérnek érte,vagy az orvos,aki a közkorházban gyógyítattja a magánbetegeit a mi pénzünkön az nem szúr szemet?
2009. márc. 5. 14:46
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

14:46

Csak tudod van egy kis különbség, hogy a buta ember hagyja magát a "magyar" bűnözők által lehúzatni, vagy neki van bökve a halef a torkának....

2009. márc. 5. 19:04
 14/22 anonim ***** válasza:

A végeredmény ugyanaz. Bűn ez is, az is. Inkább rohadjon el a társadalom a korrupciótól, a csalástól?

Kettős mérce ez.

2009. márc. 5. 21:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Polgárháború lesz...szerintem.
2009. máj. 10. 01:51
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

A helyzet a következő: Mi is vándornép voltunk. Minket is utáltak a szomszédaink, amikor idejöttünk. Viszont annyi különbség van köztünk, hogy mi tudtunk alkalmazkodni. És ez lenne a kulcs. Csak náluk ez ismeretlen fogalom. Több problémám is van velük.

Először is: Amikor egy cigányt lőnek le (nem tudni kik, lehet, hogy egy másik cigány), akkor minden hír velük foglalkozik, rasszizmusról beszélnek. Viszont amikor egy magyar embert, nőt, kislányt... vernek agyon, erőszakolnak meg...stb, bizonyítottan cigányok, azzal nem foglalkoznak. Az nem rasszizmus a magyarok ellen?

Másodszor: mért van kivételezett helyzetben egy cigány család, mint egy magyar? A cigány család nem egyszer új házat kap, önkormányzati lakást kap, míg a magyar családokat le se sz..ják.

Harmadszor: Ha én elmennék az önkormányzathoz segélyt kérni azt mondanák (azért tudom, mert egy ismerősömmel megtörtént), hogy nem vagy cigány, nem szültél csak 3 gyereket ezért nem kapsz segélyt. Kérdem én, az a 3 gyermek nem ér annyit mint a cigánygyermekek? A magyar éhenhalhat,de a cigány nem? Most szüljek 10 gyereket és akkor talán segít nekem az állam? Az a baj, hogy én felelősségteljesebben gondolkodom.

És végül: Minap halottam egy érdekes esetet egy ismerősömtől, aki ápolóként dolgozik. Egy cigány és egy magyar kismama feküdtek egy kórteremben szülés után. Jött a cigánylány anyukája és így szólt a magyar kismamához: A maga gyereke egészséges? Mire a kismama: Persze! A cigányasszony: SAJNOS az én unokám is.

A magasabb családi pótlék miatt azért szurkolnak, hogy beteg gyerekük legyen.

No comment.

2009. máj. 17. 22:10
 17/22 anonim válasza:
Dunaérettek.
2009. júl. 11. 02:33
 18/22 anonim válasza:
A Cigányok nem tudnak,és nem is akarnak beilleszkedni társadalmunkba.Pozitív megkülönböztetést akarnak faji alapon.Amerikában is ez volt a Indiánokkal,annyira másképp éltek,nem is akartak alkalmazkodni,és hol vannak most?Rezervátumban!Ott úgy élnek ahogy akarnak.Itt is valami ilyesmi kéne.
2009. okt. 13. 07:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Lépten nyomom azt hallom,hogy 10 milliós végkielégítéseket vesznek fel magyar emberek. Nem.-e ez is azt bizonyítja,hogy a magyarok bűnözők?
2009. okt. 13. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:
előző: aki a 10 milliós végkielégíteseket felveszi, az nem fog megkéselni engem az utcán és nem erőszakolja meg a kislányomat...
2009. okt. 13. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!