A ma fenálló társadalmi rendszer oka mindennek?
Minden szenvedésért,érzéketlenségért,szegénységért,éhezésért!.....
A szabadság hiányáért,a lelki problémákért és mindenféle testi-lelki betegségért!
Az az oka, hogy az embernek alapvetően ilyen a természete. Ez a kérdés szerintem nagyon összetett, meg lehet közelíteni sok szempontból (biológia, etológia, pszichológia-ezek így együtt, vallás, filozófia...)
Ha tényleg szeretnéd tudni a választ:
Balogh Béla: A végső valóság
Hát valamennyire igen, de semelyik másik társadalmi rendszer nem volt jobb :( Még ebben talán a legkevesebb a szenvedő, szegény ember, persze vannak bőven. A szabadsággal kapcsolatban pedig MAGASAN a mai társadalmi berendezkedés vezet :P Tudom ma divat azt mondani, hogy rabszolgák vagyunk, de kérdezze már meg mindenki a nagyszüleit a Rákosi-korszakról mondjuk... a betegségeket se hiszem, mert ma a legmagasabb a várható élettartam.
"Democracy is the worst form of government, except all the others that have been tried"
W. Churchill
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!