Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha teljhatalmat...

Mit tennél, ha teljhatalmat kapnál a világ felett?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy tényszerű isteni kinyilatkoztatás alapján - amit senki nem kérdőjelezhet meg - az elkövetkezendő kb. 300 évben abszolút hatalmat kapsz a Föld minden döntése felett. Nemcsak, hogy te vagy az egyetlen, aki ebből kifolyólag évszázadokra halhatatlan lesz, hanem még olyan mentális képességeket is kapsz, amely folytán bárkire "ráerőltetheted" az akaratod, ha az ellenkezik - tehát a Föld minden országának minden lakója köteles lenne követni az általad előírt törvényeket és szabályokat.

Mihez kezdenél egy ilyen hatalommal?

2011. ápr. 18. 09:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Boldogtalan lennék.
2011. ápr. 18. 09:07
 2/23 anonim ***** válasza:
Összehordatnám egy helyre az összes aranyat amit eddig kibányásztak és emeltetnék belőle egy hegyet ami az én arcképemet ábrázolja.
2011. ápr. 18. 09:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát így konkrétumokat nem tudok mondani de valószínű rabigába hajtanék mindenkit és zsarnokoskodnék felettük, kizsákmányolnám őket, és élnék a legnagyobb luxusban, a szolgáim meg azt csinálnák amit mondok. Jó lenne!
2011. ápr. 18. 09:18
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Első cselekedet: kiírtanám az alkoholt a föld színéről. Nem tudom hogyan, de addig kitalálnám...
2011. ápr. 18. 09:18
 5/23 A kérdező kommentje:
Csak komoly válaszokat kérnék - köszönöm annak, aki nem hülyeséget mondott. :)
2011. ápr. 18. 09:21
 6/23 anonim ***** válasza:
Na szoval hol is kezdjem, elosozr is ellatogatnek a vilag minden orszagaba es megneznem hogy hol es milyen korulmenyek vannak. Azutan pedig ahol nagyon szegenyseg van 1-1 gazdag orszag penzebol utalnek annak az orszagnak es munkahelyeket hoznek ott letre h ok is klaphassanak munkat, penzt. Akkor meg tobb koolaj helyekre tennek szert uj furotornyok stb. De ezt mindezt ugy hogy amelyik orszagba van annak fizetnem az adot es nem azt hogy most haboru stb. Azutan pedig minden orszagba visszavezetnem a hatart hogy ne lehessen a hataron at illegalis dolgokat hozni. Azt is megcsinalnam, hogy egy ember ha kulfoldre akarjon vandorolni ne kelljen vizum meg minden hanem eleg lenne a hatarnal adott 1 nyilatkozat hogy o kitelepedesi szandekkal vandorol ki es ezt persze a sajat keze irasaval alairna amivel kerdore vonhato bizonyos esetekben. Minden orszagban vezetnek be olyan torvenyeket hogy nincs olyan hogy most valaki mas nemzetisegu es az nem kap buntetest, hanem ha valaki elkovetett valamit akkor az olyan buntetest kapjon, hogy soha tobbe ne legyen kedve, es azt is hogy akar varoson keresztul 1 tablaval menne hogy peldaul loptam 1 autot, es megszegyelne magat es a szegyentol ami nagyon eros uralom tobbet nem lenne kedve. Aki gyilkolt azt pedig olyan bortonbe tennem nem 20-30 evre hanem eletfogytiglanra, hogy aki meglatogatna ami 1 evbe max 1er lehetne azt mondana hogy ez igen ez mar korulmenyes hely. S ha valami olyan dolog tortenne a vilagban, hogy az nem egeszen foghato lenne a termeszeti katasztrofara, akkor biztosan ki lenne deritve a kitalaloja. Ha meg jut eszembe valami akkor irok..!
2011. ápr. 18. 09:43
 7/23 anonim ***** válasza:
Ja es utolso vagyok az alkoholt a drogot es a hasonlo dolgokat kitiltanam. Meglenne hatarozva hogy 1 evbe egy csalad megvehet max 2 liter bort vagy hasonlot drogot egyaltalan, es akit elkapnek hogy ezekkel foglalkozik minimum 30 ev letoltendo borton!
2011. ápr. 18. 09:46
 8/23 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem h használnám ilyen világméretű dolgokra a képességem, nem vagyok olyan okos, hogy átlássak mindent, és lehet, ha belekavarok, nagyobb gázt okozok, mint ami van XD Szal szerintem én max. csak ilyen egyéni szintre használnám, megszerezni egy-egy csajt vagy rávenni Bill Gatest h utaljon minden hónapban a számlámra 1 millát :D Ennyi elég is lenne :D

Nah jó most így végiggondolva talán környezetvédelmi dolgokkal kapcsolatban egyedül használnám ezt a képességet de úgy h háttérben maradok szal ne derüljön ki h én csinálom a dolgokat.

17/F

2011. ápr. 18. 09:51
 9/23 anonim ***** válasza:

Én kikapcsoltatnám az internetet.

És minden nőnek kötelező lenne a vörös haj!

2011. ápr. 18. 10:04
 10/23 anonim ***** válasza:
rendet
2011. ápr. 18. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!