Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha nem...

Szerintetek gáz, ha nem megyek velük sosem inni?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem szeretem a kocsmákat, másrészről szüleim nem engednek el ilyen helyekre, mert azt mondják, még fiatal vagyok ehhez. Barátaim mindig inni mennek, pl. ha buliba mennének vagy koncertre, akkor elmennék, de mindig az a céljuk, hogy lerészegedjenek. Nem szoktam velük menni, ezért már nagyon mérgesek. Így majd tönkre fog menni a barátságunk?

17L

2011. ápr. 16. 13:10
1 2
 11/14 anonim válasza:

nálunk picit más a helyzet. az én barátaim, akikkel szoktam menni, nem lerészegedni mennek, mi inkább beszélgetni,jólérezni magunkat megyünk 1-1 kocsmába, néha-néha. ők elsöröznek, boroznak, de én nem szeretem az alkoholt, inkább kólát, gyümölcsleveket iszok helyette. néha megjegyzik, h "megint nem iszol semmit?!" de nem veszem fel. nekem ez így jó. az én szüleim is elég szigorúak, sehova nem engedtek régebben, ez most már megváltozott valamennyire. persze azt szeretik tudni, kikkel, és hova megyek, mikorra érek haza. és az is szempont hogy ne egyedül sétálgassak/buszozzak éjszaka:)

17L

2011. ápr. 16. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyjából ez tette tönkre a baráti körömet. Elsőben még senki nem ivott, max néhányan discoztak. 11-ben már szinte mindenki piált és bulizott minden hétvégén, de nekem volt egy lány barátom aki osztotta a nézetemet hogy ez nem jó, aztán végül ő is beadta a derekát és elkezdett velük nyomulni engem meg sosem hívtak mondván : úgyse jönne. Nem tudom hogy igazi barátok-e az ilyenek. Azóta sem találtam jobbakat.

20/F

2011. ápr. 16. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:

20/F, megértelek!

nem jó az, ha elfordulnak mellőled. most én is baráti társaság nélkül vagyok, csak néhány barát van külön

2011. ápr. 18. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:

attól elmehetsz velük nem kell inni sokat vagy egyáltalán nem

tudod milyen jó részegeken röhögni:D

sztem egyszer kipróbálhatod én élvezem ha kicsit ittas vagyok nem részeg csak annyira hogy jól érezzem magam

ha nem szereted az alkoholt akkor van olyan is aminek nincs az a fura alkohol íze pl csokilikőr attól is szépen be lehet csiccsnteni:D

2011. máj. 5. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!