Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha nem...

Szerintetek gáz, ha nem megyek velük sosem inni?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem szeretem a kocsmákat, másrészről szüleim nem engednek el ilyen helyekre, mert azt mondják, még fiatal vagyok ehhez. Barátaim mindig inni mennek, pl. ha buliba mennének vagy koncertre, akkor elmennék, de mindig az a céljuk, hogy lerészegedjenek. Nem szoktam velük menni, ezért már nagyon mérgesek. Így majd tönkre fog menni a barátságunk?

17L

2011. ápr. 16. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem át kellene gondolnod, hogy igaz barátok-e? Ha azért haragudnak rád amiért nem piálsz akkor nem barátok... Inkább légy magadra büszke, hogy nem vagy 17 évesen egy alkoholista senki!!!
2011. ápr. 16. 13:14
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy kocsmába mennek nem azt jelenti, hogy az a céljuk, hogy lerészegedjenek. :) Nem kell sokat innod. Egy sör mellett is jól el lehet beszélgetni egész este.

19/L

2011. ápr. 16. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Uj baràtokat mindig talàlsz, de ha belepottyansz egy rossz életvitelbe, nagyon nehezen fogsz kimàszni belõle.

Nagyon okosan teszed, hogy nem mész velük.

Ha ezért megszakadna a baràtsàgotok, akkor nem is volt igazi.

2011. ápr. 16. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Kocsmában sem kötelező alkoholt inni. Igyál üdítőt. Ha emiatt lenéz a társaság, akkor sajnos ők nem barátaid.
2011. ápr. 16. 13:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát de mindig ők mondják, hogy "na, végre este jól beb*szunk!" és végezetül úgyis ez lesz az eredmény. ÉN már voltam velük részeg egyszer, de többet nem akarok, úgy szégyelltem magam utána, nagyon nem bírom a piát, meg én itattam utána a többieket vízzel, hogy ne hányjanak.
2011. ápr. 16. 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
fúj.. sztem is jobban teszed, ha nem mész velük. igaz, hogy ez egy érzelmi kérdés, de ha nem is akarod, akkor pláne többet ér a májad, mint holmi péntek-szombatonkénti bódulat. és lehet kultúráltan is, hogy még ne IHB legyen, csak "megérezd". de ha nem is érzed magad odatartozónak, ne aggódj. ha másokkal is jóban vagy, talizz azokkal:)
2011. ápr. 16. 13:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Keress okosabb baràtokat, nagyon jól teszed, ahogyan godolkodsz. Bravó és a szüleidnek is a büszkeségük lehetsz.
2011. ápr. 16. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ettől tönkre megy a barátságotok, akkor ezt inkább valamiféle haveri társaságnak nevezném, és akkor nincs miért bánkódni utánuk.

Nekem is volt ilyen társaságom, ahol az elején eljártam velük kocsmázni (mert kicsi volt a közösség, és szerettem volna beilleszkedni), aztán rájöttem, hogy milyen egysíkú, felszínes, szar társaság ez, ha nem is az összeülés, beszélgetés a lényeg, csak hogy minél előbb módosult tudatállapotba kerüljünk.. Pláne, ha semmi más nem tartja össze ezt a csoportot. Ha nektek van más, értelmes hobbitok is, és csak részegedni nem jársz velük, csak nem "esel ki".

2011. ápr. 16. 13:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van... Én sosem voltam részeg, ezért kísérgethettem őket haza, hogy tuti egyben érjenek haza, de mivel ezt meg meguntam, nem nagyon megyek velük sehova. Inkább anyukámmal vagyok egy kicsit, mert hétköznap nagyon keveset látjuk egymást. :D

17/L

2011. ápr. 16. 13:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is sok ilyen barátom van, de szerencsére találtam egy olyan igaz barátot akinek olyan az életvitele mint nekem, és inkább vele szoktam lenni :)) Te is szert tehetsz egy ilyen barátra, nem kell neked is kocsmáznod.
2011. ápr. 16. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!