Szerintetek gáz, ha nem megyek velük sosem inni?
Egyrészt nem szeretem a kocsmákat, másrészről szüleim nem engednek el ilyen helyekre, mert azt mondják, még fiatal vagyok ehhez. Barátaim mindig inni mennek, pl. ha buliba mennének vagy koncertre, akkor elmennék, de mindig az a céljuk, hogy lerészegedjenek. Nem szoktam velük menni, ezért már nagyon mérgesek. Így majd tönkre fog menni a barátságunk?
17L
Az, hogy kocsmába mennek nem azt jelenti, hogy az a céljuk, hogy lerészegedjenek. :) Nem kell sokat innod. Egy sör mellett is jól el lehet beszélgetni egész este.
19/L
Uj baràtokat mindig talàlsz, de ha belepottyansz egy rossz életvitelbe, nagyon nehezen fogsz kimàszni belõle.
Nagyon okosan teszed, hogy nem mész velük.
Ha ezért megszakadna a baràtsàgotok, akkor nem is volt igazi.
Ha ettől tönkre megy a barátságotok, akkor ezt inkább valamiféle haveri társaságnak nevezném, és akkor nincs miért bánkódni utánuk.
Nekem is volt ilyen társaságom, ahol az elején eljártam velük kocsmázni (mert kicsi volt a közösség, és szerettem volna beilleszkedni), aztán rájöttem, hogy milyen egysíkú, felszínes, szar társaság ez, ha nem is az összeülés, beszélgetés a lényeg, csak hogy minél előbb módosult tudatállapotba kerüljünk.. Pláne, ha semmi más nem tartja össze ezt a csoportot. Ha nektek van más, értelmes hobbitok is, és csak részegedni nem jársz velük, csak nem "esel ki".
Nálunk is ez van... Én sosem voltam részeg, ezért kísérgethettem őket haza, hogy tuti egyben érjenek haza, de mivel ezt meg meguntam, nem nagyon megyek velük sehova. Inkább anyukámmal vagyok egy kicsit, mert hétköznap nagyon keveset látjuk egymást. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!