Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azt hallottam, hogy a zsidók...

Azt hallottam, hogy a zsidók mérgezik a mi sónkat. Ennek mennyi igazságalapja van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 10:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem az eszkimók voltak, micsoda aljas népség.
2011. ápr. 16. 11:41
 12/29 anonim ***** válasza:
38%

Az atyaúristenbe lehet ekkora ökörséget kérdezni?

Korábbi kérdező szerint már rég megvettek minket, ki az a barom, aki vesz valamit, aztán ki akarja irtani?

2011. ápr. 16. 11:46
 13/29 anonim ***** válasza:
38%
Pont erről beszélt nekünk egy professzor az egyetemen. Semmi alapja nincsen, csak a sok agyament nem tud jobbat kitalálni.
2011. ápr. 16. 11:53
 14/29 A kérdező kommentje:

Hát a föld kell nekik nem a magyarok (gondolom én).

De most már én sem hiszem el annyira ezt a dolgot mint ezelőtt.

Köszi a válaszokat, de azért még írhattok.

2011. ápr. 16. 11:56
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező nem jól kérdezett, de kérdése féigazságot tartalmaz : az a só mérgezett, amelyben kálium klorid vagy kálium jodid van. Csak olyat szabadna árusítani, amelyben kizárólag TISZTA nátrium klorid van, semmi más és vegyileg sem kezelték semmivel.

A zsidók kóser sója ilyen, ők ilyet esznek, itt Magyarországon viszont az üzletekben mindenféle FINOMITOTT só kapható, ezek a "mérgezettek".

Azért nem tüntet senki, hogy ilyen sót árusítsanak, pedig ez életbevágó lenne, bezzeg az új alkotmány ellen, hogy maradjon a kommunista alkotmány azért igen. Nem hiszem hogy a zsidókat kellene emiatt vádolni, inkább a sarkunkra kellene állni.

( A kórházban alkalmazott infuziók kálium tartalma egy külön kérdés tárgya lehetne )

2011. ápr. 16. 11:59
 16/29 anonim ***** válasza:
53%

"De most már én sem hiszem el annyira ezt a dolgot mint ezelőtt. "

már bocsi a direkt kérdésért, de mégis hány éves vagy?

2011. ápr. 16. 12:17
 17/29 A kérdező kommentje:
15
2011. ápr. 16. 12:19
 18/29 anonim ***** válasza:

akkor egy jó tanács egy idősebbtől: józan paraszti ész, az mindig legyen kéznél. Ezeket az 'ismerős azt mondta, és ő aztán tudja', 'biztos forrásból úgy hallottam', stb dolgokat kezeljük a helyén, a legnagyobb böszmeségek mindig így terjednek, és így adják tovább egymásnak.

Most őszintén, objektíven nézve, egy egyszerű józan paraszti ésszel, szerinted reális az az összeesküvés-elmélet, amit beírtál?

Mert szerintem, meg láthatóan a többi válaszoló szerint is, komolytalan.

2011. ápr. 16. 12:36
 19/29 anonim ***** válasza:
11:18 baromságot beszélsz.
2011. ápr. 16. 13:18
 20/29 anonim ***** válasza:

Ha félsz a sómérgező zsidóktól, akkor ne sózd a kajád. Amúgy sem egészséges.

Ez olyan, mint "az egyik barátomtól hallottam, hogy egy magyar riporter azt fedezte fel Izraelben, hogy a kisiskolások magyarul tanulnak. Amikor megkérdezte őket, hogy miért, a gyerekek ezt válaszolták: mert meg kell ismernünk az új hazánk nyelvét."....

Az még hagyján, hogy te 15 évesen bedőlsz ilyen marhaságoknak, de sajnos van egy csomó felnőtt is.

2011. ápr. 16. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!