Panelos honfitársaim!?!?! /kérdés lent/
Nálunk annyira azért nem lehet mindent hallani.
De volt olyan amikor már kopogtam, ordítottam nekik, csak nem halkultak le. Ilyenkor addig csöngetek amíg ki nem jönnek, és megkérdezem, hogy beszállhatok-e harmadiknak? Valahogy az összes le tud halkulni utána.
Mi csúsztatott zsalus lakásban lakunk,4 emeletes csak és nagyon ritkán hallani bármit is,bár azt hiszem ez nem tartozik a panel lakások közé.
Anyumék 10 emeletes panelben laknak,nem semmi tényleg!
Az egyik szomszéd rokker és gyakorolja is,a másiknál 3 gyerek nem fogja vissza magát,és még egy van akik meg fojtogatják egymást...meglehet szokni,nem kell vele foglalkozni ennyi.
Furcsa. Nálunk ennyire nem hallatszik minden. Az egyetlen kompromisszum az, hogy este 10 után nem ordíttatom a zenét (azért normál hangerőn hallgathatom), mert a mellettem lévő szobában a szüleim alszanak. Meg szeretkezés közben sem lehet üvöltözni, de azért azt amúgysem szoktam :D
Egyébként sok minden nem hallatszik át: reggel messziről hallom, ha porszívóznak a nagyszobában, vagy ha húst kloffol anyukám, de aludni simán tudok tőle. A wc lehúzásra sem ébredek fel éjjel, meg a zuhanyzásra sem.
Az albérletben, ahol lakom, még jobb, mert ott a konyha és a folyosó van a lakótársam és az én szobám között - ha hangosan zenélünk este, az sem hallatszik :) Néha hallom, ha hajnali 4-kor jön haza buliból, de ennyi. Ja meg egyszer hallottam, hogy a felsőszomszéd hajnali 2-kor sorozatban az Aladdinból az "egy új élmény" vagy mi a fene a szám címe, na szóval, azt énekelte 50x egymás után, miközben ment a dvd is (amúgy férfi...). Az eléggé idegesített.
Az egyetlen nagyon, nagyon zavaró dolog számomra a fúrás/kalapálás reggel-délelőtt, de erre az esetre már beszereztem füldugót...
panelban nőttem fel, most is olyasmiben lakom.
mivel nekem ez a természetes, így sosem zavart. persze, néha vannak zajok, zenebömböltetés, fúrás, kalapálás. de ki lehet bírni.
a szomszédaim többsége nyugger, szóval nem heavy metalt hallgatnak :D van egy szomszéd srác, a mi szintünkön lakik. nála heti 2x van házibuli, és igazából nem is ez a baj, hanem hogy érkezéskor és távozáskor a lépcsőházban beszélik meg az idióta pitsák a fél életüket, hangosan vihognak. fos az ajtó, tehát behallatszik.
komolyabb bagós vagy sütögetős szomszédom nincs, szóval a szagok minimálisak.
szex? nem fogjuk vissza magunkat, a felettem lakó csajjal jóban vagyunk, tudom, hogy ő már rég alszik, mikor mi belekezdünk az élvezetekbe. még sosem panaszkodott :D de ha valami zavarja a másikat, akkor 2 szó, és el van intézve.
leginkább a pletykás vénasszonyok zavarnak, minden hülyeségről kérdezgetnek, én jobbnak látom, ha azt mondom, h nem tudom, nem láttam, nem hallottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!