Mennyire veszélyes a feminizmusra nézve, ha ilyen idiótán tálalják?
Én se értem, mi bajod van, és mit problémázol ilyesmin ennyit. Meg nagyon ellenszenves nekem az, hogy konkrét valakiket emlegetsz, ez az oldal anonim, azaz a kérdés a lényeg, nem az, hogy kikről szól.
Ha nem tetszik, ahogy ez a honlap tálalja a feminizmust és te is egy feminista nő vagy, akkor miért nem csinálsz te is egy saját oldalt, vagy blogot, és ott leírhatnád, te hogy gondolod a dolgokat. Szerintem többre mennél vele, mint hogy mindenféle posztokból idézgetsz, aminek a hátterét mi nem ismerjük így nem is nagyon értjük a gondodat. Szerintem ilyen részletekben ez egy kívülállót nem érdekel.
Kérdező.
Tisztázzunk pár dolgot.
1.) Hülyék _MINDENHOL_ vannak.
2.) Okosak is.
3.) Időnként az okosok is tudnak hülyén viselkedni, hülye megjegyzéseket tenni, vagy egyszerűen csak kijönni a sodrukból.
4.) _SEHOL_ nem találsz egy olyan oldalt se, ahol időnként ne találnál felháborító kommenteket.
Mindezt tudomásul véve, mi is még a bajod a nőkért.hu-val, ha már egyszer leírtad, hogy alapvetően tetszenek a cikkek, és többségükben jó dolgokat írnak?
Nyilván nem várhatod el, hogy mindenki ugyanúgy álljon minden kérdéshez, mint te, tehát eltérések mindig lesznek, de ha a cikkek többségükben tetszenek, és inkább csak a kommentekkel van bajod néha, akkor azt hiszem, végképp nincs semmi okod a panaszra.
Ha pedig ezzel vagy azzal nem vagy elégedett, akkor csatlakozz te is: regisztrálj, és figyelmeztesd korrekten és példamutatóan a kommentelőket, ha elvetik a sulykot és/vagy írj és küldj be te is saját cikkeket az oldalra. Így máris tevékenyen hozzájárulhatsz a dolgok alakításához, és megteremted magadnak az esélyt arra, hogy változtass azon, ami nem tetszik.
Csak ne feledd: semmi személyeskedés, semmi hevítettség, semmi támadás, csak objektivitás, tényszerűség és racionalitás. Ezek miatt, hacsak nem direkt provokálsz velük, soha nem moderálnak.
"már azt is férfierőszaknak tekintik ha egy kisgyerek férfinak születik"
Hát ilyet én nem találtam az oldalon.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:36
Ja, ha valakit zavarnak a hímsoviniszta emberkék az már rögtön egy hülye (nő).
Gratulálok.
http://www.youtube.com/watch?v=6bVJ8vnWCko
Ő rd.8495 a nőkértről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!