Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kaptad már azon magad, hogy...

Kaptad már azon magad, hogy azt mondod, "ezek a mai fiatalok"? Meglepődtél magadon?

Figyelt kérdés
Én 29 éves vagyok és sosem gondoltam, hogy valaha ilyesmit kiejtek a számom. De egyszer spontán kibukott és jól meglepődtem magamon, meg elgondolkodtam, hogy mennyire vagyok öreg.:) Veletek volt már ilyen?
2011. ápr. 15. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen megesett már, nem is egyszer, még ha nem is hangosan, hanem csak magamban. 33 éves vagyok és nem tartom "öregnek" magamat :)
2011. ápr. 15. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok de már én is mondtam ilyet. Nem lepődtem meg, igazából sosem zavart az sem, ha az öregebbek maifiataloznak...
2011. ápr. 15. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, azon szoktam kiakadni, amikor nagy hidegben látok olyan leányzókat, akiknek kivan a derekuk. Féltem őket, a kis majmok ☺ nem tudják, hogy ez milyen bajokat okozhat a későbbiekben.

31, N

2011. ápr. 15. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is 20 vagyok, de én is szoktam ilyet mondani :D Meg azt is, hogy "fiatalság - bolondság!" :D De a maifiatalok-dolgot a tőlem kisebbekre mondom, mert amikor én voltam 12-13 éves, akkor mi még gyereknek éreztük magunkat, meg úgy is néztünk ki, úgy is viselkedtünk, nem úgy, mint a minik*rvák :S
2011. ápr. 15. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!