Idegesítene, ha valamilyen más nemzet tagjának néznének mint amik vagytok?
Engem egy csomóan kínainak néznek, japán származású vagyok de pár embernek hiába mondom el újra és újra mégis mindig Kínáról, Kínával kapcsolatban, kínai bolttal, kajával, cuccokkal, szavakkal kapcsolatban kérdeznek.
Tudom, hogy sok embernek ázsiai ember = kínai, de már csak azért is idegesít mert nem nagyon szeretem a kínaiakat, ismerek jópárat akiket nem bírok (persze biztos vannak jó fej kínaiak is).
Általánosságban a 2 nép sem bírja egymást mint pl. a magyarok és a románok, pár kínai csak ezért szívatott engem. Mondjuk a külföldiek meg a magyarokat nézik szlováknak/románnak/bármilyen európainak.
Félig olasz barátnőmet cigánynak szokták hinni, ő rosszabb helyzetben van mint én mert több negatív beszólást kap, én annyira nem is nézek ki "ferdeszeműnek".
Az én barátom pedg indiaia (azon belül is sötétebb bőrszínű), és itt simán azt hiszik róla, hogy cigány. (Abba ne menjünk most bele, hogy de a cigányok eredetileg onnan széledtek szét...)
Képzelheted, mit kell eltűrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!