Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Idegesítene, ha valamilyen...

Idegesítene, ha valamilyen más nemzet tagjának néznének mint amik vagytok?

Figyelt kérdés

Engem egy csomóan kínainak néznek, japán származású vagyok de pár embernek hiába mondom el újra és újra mégis mindig Kínáról, Kínával kapcsolatban, kínai bolttal, kajával, cuccokkal, szavakkal kapcsolatban kérdeznek.

Tudom, hogy sok embernek ázsiai ember = kínai, de már csak azért is idegesít mert nem nagyon szeretem a kínaiakat, ismerek jópárat akiket nem bírok (persze biztos vannak jó fej kínaiak is).

Általánosságban a 2 nép sem bírja egymást mint pl. a magyarok és a románok, pár kínai csak ezért szívatott engem. Mondjuk a külföldiek meg a magyarokat nézik szlováknak/románnak/bármilyen európainak.

Félig olasz barátnőmet cigánynak szokták hinni, ő rosszabb helyzetben van mint én mert több negatív beszólást kap, én annyira nem is nézek ki "ferdeszeműnek".

2011. ápr. 12. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felver. Nekik a legrosszabb. En ferjem is mindig ezzel a problemaval szembesul. Nem feher, nem azsiai, hanem valami koztes, igy sosem tudjak, hogy mi.
2011. ápr. 12. 17:01
 12/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyen butaságokkal...én nem bánnám ha japán lennék szerintem szép lányok.Egyébként meg az emberek mindig találnak okot arra,hogy utálják egymást.Ha nem kinézet akkor nemzet,nyelv miatt,vagy anyagi helyzet miatt,egyszerűen bármi okot tudnak találni.Ezek miatt ne húzd fel magad.:D
2011. ápr. 12. 17:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, félvér vagyok, itt ázsiainak néznek kint pedig fehérnek.
2011. ápr. 12. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
A jo oldalat nezd, eleg kulonleges mix vagy, olyan, amilyen a legtobb ember nem tud lenni. Szerintem tok jo, hogy ilyen szines hatterrel rendelkezel. :) En megertelek, ismerem ezt a "problemakort", de mi megtanultunk vele elni, sokkal tobb az elonye, mint hatranya, ezt is vedd eszre.
2011. ápr. 12. 19:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én barátom pedg indiaia (azon belül is sötétebb bőrszínű), és itt simán azt hiszik róla, hogy cigány. (Abba ne menjünk most bele, hogy de a cigányok eredetileg onnan széledtek szét...)

Képzelheted, mit kell eltűrni...

2011. ápr. 13. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!