Idegesítene, ha valamilyen más nemzet tagjának néznének mint amik vagytok?
Engem egy csomóan kínainak néznek, japán származású vagyok de pár embernek hiába mondom el újra és újra mégis mindig Kínáról, Kínával kapcsolatban, kínai bolttal, kajával, cuccokkal, szavakkal kapcsolatban kérdeznek.
Tudom, hogy sok embernek ázsiai ember = kínai, de már csak azért is idegesít mert nem nagyon szeretem a kínaiakat, ismerek jópárat akiket nem bírok (persze biztos vannak jó fej kínaiak is).
Általánosságban a 2 nép sem bírja egymást mint pl. a magyarok és a románok, pár kínai csak ezért szívatott engem. Mondjuk a külföldiek meg a magyarokat nézik szlováknak/románnak/bármilyen európainak.
Félig olasz barátnőmet cigánynak szokták hinni, ő rosszabb helyzetben van mint én mert több negatív beszólást kap, én annyira nem is nézek ki "ferdeszeműnek".
Ha nem hiszed ne hidd, nemtom mi ebben a hihetetlen, egyébként nem boy vagyok :P
Az hihetetlen, hogy ide nem csak 100% magyarok írnak?
Mellesleg ha elmegy melletted az úton egy ázsiai akkor gondolom Te is egyből lekínaizod, nem?
Sok embernek egyre megy. Ők ránézésre mondják, hogy kínai.
Pl. a szem kinézete .. ha egy magyar embernek a szeme pl. hasonlítana egy kínai szemére, ő rá is lazán rámondanák, hogy 'nesze neked, itt egy kínai'.
Ne foglalkozz vele. Úgyis csak magadat idegesíted. Sokan meg - szavaidból kivéve - csak azért is idegesítenek :]
Szia!
Én írtam a Hanta Boy-t :D
Nem, nem, én képes vagyok különbséget tenni az ázsiai országok emberei között - mivel volt alkalmam több ázsiai országba eljutnom. Így számomra Ázsia nem azonos Kínával, vagy az ázsiaiak nem azonosak kínaiakkal. Szélesebb látókörű vagyok e téren. Hála Sivának, Krisnának, Allahnak.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!