Most akkor Bakács Tibor soha többet nem lehet zsűritag?
De mondjuk nem értem, hogy egy szalámi ellopása és egy valamely területhez való értés hogyan párosul, de vajon így lesz ez?
Kicsit furcsa nekem, hiszen mondok egy példát, egy matek-zseni hiába lopkod naponta a tescoban csokikat, attól még matek-zseni marad. Vagy nem?
Miért kell ezt a kettőt összemosni?
A példád eleve sántít. A matekzseni ugyanis nem közszereplő. Egy közszereplőtől elvárja az ember, hogy az alapvető normákat betartsa hiszen elvileg példát mutat azoknak akik felnéznek rá.
Nekem az az ijesztő, hogy vannak olyan emberek mint te akik pár éves médiás agymosás után annyi erkölcsi érzékkel sem rendelkeznek, hogy meglássák miért gáz mindez.
de tényleg, lehet h szegény dacból lopott csak
na de tényleg nem értem, mert ugye olyan h erkölcs, olyan nem létezik, az egy képlékeny, sok mindentől függő halmaz, nem lehet definiálni
na hogy közszereplő, hm ... hát pl ha Madonna csórt volna egy szalámit a tescóban, akkor aznap a koncertjére kevesebben mentek volna ?
#1 Ha ez igaz lenne, akkor Orbán Viktor már rég nem lenne miniszterelnök.
Egyvalami igaz, a szalámilopás a magyar néplélek szerint megbocsájthatatlan bűn, és az ilyen embert száműzni kell nemhogy a képernyőről, de a társadalomból is.
B@$zki, nyílván azért lopta el a szalámit, mert le volt gatyásodva. Halt volna éhen? Ettől még szerintem nyugodtan lehet zsűritag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!