Autisták mellett önkéntes szeretnék lenni?
Már egy ideje foglalkoztatnak az autisztikus "betegségek". Nagyon érdekesnek találom az ilyen állapotban élő emberek (a szó jó értelmében), és szívesen foglalkoznék velük. Igazából orvosira szeretnék menni, szóval nem ilyen irányban szeretnék tovább tanulni, csak így szabadidőben szívesen dolgoznék(?) autisták mellett.
Csak nem tudom, hol kéne érdeklődnöm, vagy hogy egyáltalán miben tudnék segíteni. Egyetlen ilyen témájú felhívást találtam [link] csak hát ez nem Mo.-on van. De az itt leírt programban foglaltakat pédául tök szívesen csinálnám. Amúgy elmúltam 18 éves.
Az Autisták Országos Szövetségénél (AOSZ) tudsz érdeklődni, és kapsz biztosan elérhetőségeketm attól függően, hogy az ország mely részén laksz. A webcímük: [link] Vagy vannak fórumok ahol autizmussal élő gyermeket nevelő szülők beszélgetnek. Pl.: [link] vagy [link] Ezenkívül, ha rákeresel a "korai fejlesztés" vagy "korai fejlesztő" szavakra, akkor egy csomó fejlesztő központ elérhetőségét weblapját megtalálod, és kiválaszthatod a hozzád legközelebb esőt.
Vagy írj nekem egy emilt, és adok konkrét elérhetőségeket. Örülök, hogy ennyire érdekel a téma, arra is tudok ötleteket adni miben tudnál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!