Mit csinálsz az olyan emberekkel akikről tudod hogy nem szimpatizálnak veled, nem bírnak és ezt ki is mutatják?
Nem veszek róluk tudomást.
Ne mutasd ki, ha feldühítenek, mert épp ez a céljuk.
Ha nem reagálsz rájuk,akkor idővel békén fognak hagyni.
Nem igazán érdekelnek, de ha arcot nyitnak, leoltom őket (nem csúnya beszéddel, vagy megütéssel!).
Aki piszkál valakit, annak igazából saját magával van baja, és nem ritka esetben a piszkáló nagyon hasonló személyiséggel rendelkezik, mint a piszkált illető. Csak magában - akár tudat alatt is - elnyom valamit, míg, mondjuk, a piszkált személy meg nem, és ő ezért pécézi ki, ezért szívatja.
ja és ismertségünk kezdetén tök normális volt. aztán keltettem benne egy olyat ami biztos nem volt neki szimpi hogy kiállok az igazamért, nem hagyom magam, nem nyalok.
Ez sok mindenkinek nem teszik a m.helyemen, de most komolyan mindenkinek nyalni kéne hogy bevágódjak??? Nem vagyok 50éves. Lehet ha annyi lennék, nem lenne egy szavam se nehogy ki***nak a francba...
Erdekes, nekem pont az allitolagos haverjaim (a barat szot inkabb nem is hasznalom), akiket altalanos iskola ota ismerek, szoktak a leginkabb beszologatni, meg ugratni neha mar eleg serto es banto modon es persze a legtobbszor en erzem magam egy sz*rdarabnak.....de legalabb nekem mar nincs szuksegem ellensegekre!:D:D
Az a legjobb, ha megprobalod elkerulni oket, mert az ilyen emberek altalaban nem tul intelligensek es az egyetlen fegyveruk az, ha agresszivan es bunko, serto modon tamadnak a masikra! A hulyeseg ellen meg keszulhetsz akarmilyen eszervekkel, tapasztalatom szerint sajnos hatastalan ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!