Tényleg ennyire rendben van minden átlagban véve, mint ahogy itt leírják?
Dehogyis
kutyás részhez nem tudok hozzászólni,nincs kutyám,rengetegbe kerül tartani egyet (megmaradt kaján nem jó tartani)
de teljes kiőrlésű,meg csikemell,meg egészséges táplálkozás...én nem tudom megfizetni,örülök ha van minden napra redes kaja..hát istenem
de nem is irok azokhoz a kérdésekhez,amiben ilyen van,hogy jó vol-e az aznapi kaja,ami 2 teljes kiőrlésű kenyérszelet,15 deka csirkemellsonka,1 pároltakármi,meg egy liter 100%os gyümilé...
mivel se nem fogyókúrázok (ilyet mindig csak abban a kategóriában látni),se pénzem nincs ilyen kajákra (vagyis,inkább veszek meg egy zacskó túrórudit mint egy fél kiló teljes kiőrlésű kenyeret)
Szerintem te elvagy tévedve de nagyon. Szerinted csak az újgazdagok ehetnek egészségesen? Mert szerintem nagyon nem. Jó én nem eszek mindennap csirkemellett mert arra nekünk sincs pénzünk. Mert mi sem vagyunk gazdagok. Teljes kiörlésű kenyeret azt eszek, de talán majd ha úgy lesz átváltok valami másra. mert szeretnék egészségesebben étkezni, és baromira nem vagyok újgazdag sznob gyerek... Paradicsomot, zöldséget meg gyümölcsöt ...-ilyeneket szinte mindennap szoktam enni.
Mi nem vagyunk gazdagok sőt volt egy idő mikor csak apa keresett és az is minimálbér volt, de akkor is volt otthon paradicsom , sajt, zöldség, saláta...
Szerintem az emberek amennyit rossz ételekre költenek, annyit költhetnének el egészséges ételre. Na nem csirkére gondolok meg ilyenek, de vannak olyan egészséges ételeket amiket még az átlag vagy átlag aluli is megtud fizetni.
Csak hát nem, mert jobb fizetni a péksüteményekért meg a gagyi kajákért. Mondjuk az más kérdés, hogy manapság sok a minősíthetetlen mű étel...De egy kis odafigyeléssel ezeket is ellehet kerülni. És nem kell hozzá gazdagnak lenni.
A képesre meg szerintem sok h.ülye ember ír, én soha nem raknék fel ide képet, hogy lerombolják az önbizalmamat mégjobban. Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik lebányarémezik a többi embert, azok vajon hogyan nézhetnek ki...Én sem írtam soha olyat, hogy csúnya lenne valaki. Szerintem sok rosszindulatú ember itt tölti ki haragját.
Na pl péksütemény helyett simán lehetne venni valami olyasmi ételt ami egészségesebb. : )
Péksüteményből vannak drágábbak is 100 ft feletti. Úgy,hogy lehet venni nem kell túl sokat zöldségből gyümölcsből venni, és vannak olcsóbbak is.
Mi nem dohányzunk, alkoholt sem szoktunk inni. talán ezért van rá pénzünk. Forrásvizet vagy ásványvizet szoktunk inni, cola meg ilyenek helyett. Édességet sem veszünk túl sokat max túrórudit abból meg van 100 ft alatti is. Húst sem mindennap eszünk, 1 hónapban max 2x.
Ha a kert végében megterem a paradicsom, akkor nem kell gazdagnak lenni hozzá. Ugyanígy csirkét is lehet nevelni, ha arra van igény. Panelben nyilván más a helyzet, nem is szívesen laknék olyanban.
Az ország viszonylag szegény vidékén lakom, ellenben az ilyesmi errefelé nem számít luxuscikknek.
Egyébként ingadozó a zöldségek ára is, mindent akkor érdemes venni, amikor szezonja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!