A vidéki és a fővárosi lányok között szerintetek van valami különbség?
En 3 kategoriat kulonboztetek meg:
1. Videk, mint falu. Onnan a legtobb lany varosba, de leginkabb fovarosba szeretne koltozni, ahol sznobabb, ribancosabb es ontudatosabb akar lenni az ottaniaknal. Rettenetes, de a falusi lanyok tobbsege ilyen. Erdekelni a divaton, vasarlason kivul nem sok minden erdekli, nem sportol, nem turazik peldaul.
2. Videki varoslako
Tobbnyire innen kerulnek ki azok, akiket valami erdekli is. It turaznak legtobben, itt van a legtobbnek egyedi erdeklodese, amirol olvas is. Persze ez altalanositas, mert az elso es a harmadik tipus is megtalalhato.
3. Budapesti lany
Tobbnyire a bulizason es a divaton tul semmi nem erdekli, utobbi miatt persze baromi igenyesnek erzi magat. Olyan mint az elso tipus, de jobb benne, mert bele szuletett.
Igen, van különbség köztül.
A falusi lányok általában sokkal szebbek a városi lányoknál. Nem tudom, hogy miért, de észre vettem. Kisebb és nagyobb városokat is bejártam Magyarországon, de falukat is, de azt tapasztaltam, hogy a falusi lányok ezerszer szebbek a városiaknál. Nem tudom, hogy miért, de az arcforma is más. Már nem olyanok a falusi lányok mint régebben, hanem ma már ők is közelednek a városiakhoz, de mégis szebbek a falusiak. De persze vannak falun is csúnya lányok szerintem, de a többsége szebb mint egy városi lány. Ja, és ha látok városban egy szép lányt akkor egyből rá jövök, hogy ő biztos egy falusi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!