Mi a különbség az igaz és az örök barátság között?
Van igaz barátság?
Az én elméletem az hogy ha egy barátság már egyszer igaz akkor örök is vagy életre szóló.Tehát a nagy kérdés már nem is az hogy Van e igaz barátság hanem hogy létezik e örök barátság....!?Szerintetek ez így van???Mi a véleményetek??Jól gondolom?
Van összefüggés csak másmilyen. Szerintem:
Az igaz barátság örök.
Igaz barátság amikor bármikor számíthatsz a barátodra jóban-rosszban. Azonban ez a barátság beláthatatlan időtartamú, mivel lehetséges, hogy összevesztek és végeszakad. Minden barátságban vannak konfliktusok, legyen az akármennyire igaz, tökéletes harmónia nincs.
Örök barátság pedig az a barátság, ami bár örökké tart, de szerintem kissé felszínesebb, mint az igaz barátság.
Ezt így..nehéz megkülönböztetni. Nagyon meg kellett erőltetnem magam, hogy megpróbáljak érdemben válaszolni, mert a kérdésedre nehéz a válasz. :)
Az igaz barátság egy életre szól.
Az örök még tovább.
Bár nagyon régi kérdés, én is leírnám a véleményem. Az igaz barátság számomra olyan, hogy mindig segítünk a másiknak, remekül elvagyunk, tiszta szívből törődünk a másikkal, viszont ennek vége szakadhat valamiféle konfliktus vagy egyéb tényezők által.
Az örök barátság lehet, hogy örökké tart, de ennek lehet az is az oka, hogy alapból felszínes a barátság. Nem beszéltek minden nap, hanem hogyha egyszer - egyszer összefuttok véletlen az utcán, akkor elcsevegtek, és a rendszeri találkozâs es beszélgetés hiányából nem sok eséllyel vesztek össze. Így kb örökre jóba vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!