Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a két...

Mi a véleményed erről a két írásképről? Csak nekem tetszenek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 2. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az első nem rossz, bár nem is mondanám túl sajátosnak. A második viszont szerintem elég csúnya.
2011. ápr. 2. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő csúnya kézírás.A második,hogy ilyen kis betűkkel ír,az azt jelenti,hogy problémái vannak..Az első kézírásnál az "O" betűje és az "R" betűje jelent valamit...de ezt ha kíváncsi vagy rá,akkor egy grafológust kérdezz meg..Jó pénzért mindent elmond az írásokból..(évekig tanultam grafológiát,így tudom,hogy a jellegzetes betűk formája mindig jelent valamit)
2011. ápr. 2. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem nem nagyon tetszenek személy szerint, de kinek hogy. mindkettő olvasható, az elsőt átlagosnak mondanám, a másodikat már inkább csúnyának.
2011. ápr. 2. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:
az első elmegy, az összes angol és amerikai így ír, ők azt se tudják mi az az összekötött írás, a második ronda.
2011. ápr. 2. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:

ma 21:02

A grafológia áltudomány, kóklerség.

2011. ápr. 2. 22:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem pont nem áltudomány.

Egyik sem tetszik igazából. A 2.-hoz hasonlóan írtam régebben. Valamiért rászoktam a félig-meddig nyomtatott betűs írásra, de szerintem kényelmesebb a folyóírás annak, akinek sokat kell kézzel írni.

2011. ápr. 2. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:

"Szerintem pont nem áltudomány."

Nem a te véleményedtől függ, hogy mi tudomány és mi nem...

2011. ápr. 2. 23:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Az én kézírásom hasonló a másodikéhoz, bár természetesen nem ugyanolyan... Pont néhány hete volt lehetőségem elmenni egy grafológushoz, abszolút névtelenül, ismeretlenül ültem le elé, és egy 10 perces gyors elemzésben olyan mértékben kielemezte a személyiségemet, hogy csak lestem. Én is azt hittem kóklerség, kitaláció, de meg kellett lepődnöm. Egyetlen egy olyan dolog nem hangzott el, ami ne lett volna igaz rám akár jó, akár rossz tulajdonság.
2011. ápr. 3. 01:16
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nem a te véleményedtől függ, hogy mi tudomány és mi nem..."

Nem mintha te bármivel alátámasztottad volna a tiédet...

Ha nem lenne eléggé megbízható, akkor nem alkalmaznák munkahelyeken felvételiztetésnél, nyomozásnál stb.

2011. ápr. 3. 01:38
 10/12 anonim ***** válasza:

01:38

"Ha nem lenne eléggé megbízható, akkor nem alkalmaznák munkahelyeken felvételiztetésnél"

Nem is mennék olyan komolytalan munkahelyre, ahol így felvételiztetnek.

"nyomozásnál stb."

Kevered az írásszakértőt a grafológussal.

2011. ápr. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!