Miért gyávaság ez-levertem valaki italát és kifizettem?
Minap elkísértem egy régi ismerősömet egy elég drága (nekem legalábbis) szórakozóhelyre. Leültünk egy asztalhoz, és amikor kimentem mellékhelységbe, levertem a táskámmal egy leányzó kóláját.
Bocsánatot kértem a kopasz fiatalemberektől, akikel a lány volt, de csak mosolyogtak, hogy semmi gáz nincsen.
Mégis megvettem ugyanazt az italt, meg egy feles sétáló jánost a lánynak. Látszott, hogy megdöbben és örül a dolognak.
Viszont az barátaim, mind lecsesztek, hogy mekkora gyávaság, hagyták volna a fenébe az egészet....
24/L
ma 03:06
Már ne haragudj, de miért ne léteznénk? Értelemszerűen nem ribancoktól hemzsegő, büdös diszkókban tartózkodunk.
Ez egy olyan ronda általánosítás volt a részedről, mintha én azt mondanám, hogy minden nő pénzéhes lotyó...
A kérdésre már előttem többen megadták a helyes választ, azaz nem volt gyávaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!