Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fellokte a gyerekemet. Mit...

Fellokte a gyerekemet. Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul erzem magam, mert nem tettem semmit es nem tudom, hogy mi lett volna a helyes. A 2,5 eves fiammal bevasarolni voltunk es a tusfurdokhoz akartam menni. Egy 20-25 ev koruli lany a baratjaval az ovszereknel nezelodott. Engem ez nem erdekel termeszetesen, de nagyon zavarba jottek, mikor en a fiammal elmentem mellettuk, de abban a sorban vannak az illatszerek, es nekem is jogom van abba a sorba bemenni es nem tudtam, hogy ez ilyen zavarba ejto, mivel nem bamultam meg oket vagy ilyesmi. Szoval mikor elhaladtunk elottuk, a fiam valamiert megallt egy pillanatra es a lany elore lokte, hogy menjen, ugy, hogy el is esett. Gondolom, hogy azert csinalta, hogy minel elobb menjunk el onnan, mert kinosan erezte magat, hogy meglattam vagy ilyesmi, nem tudom. En nem szoltam, csak felvettem a fiamat es gyorsan elmentem abbol a sorbol, utana az uzletbol is. Nem vagyok az a veszekedos tipus, de ilyennel meg nem talalkoztam es nagyon rosszul esett es mar sajnalom, hogy nem szoltam ra. :( Ti mit tettetek volna a helyemben? Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak, nem?
2011. ápr. 1. 17:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
A "Normális vagy?" szerintem köszönőviszonyban sincs a "p.csába" való elküldéssel. A gyerek lökdösése pedig szerintem kicsit sem minősül jócselekedetnek.
2011. ápr. 1. 19:18
 32/38 anonim ***** válasza:
Vigyaz mert elszakadhat az a gumi es akkor te mit szolsz majd ha gyereked valaki lokdosi?Ezt mondtam volna neki ha jo napom van, ha nem akkor megnezhette volna magat.
2011. ápr. 1. 20:06
 33/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Hasonló velem is előfordult, a gyerekem csak állt mozdulatlanul egy kirakat előtt, jött egy nő, de nem arra nézett amerre ment, hanem egyik oldalra kicsit hátra, és közben sétált. Nekiment a lányomnak, de csak épphogy, nem vészesen. Erre elkezdte vágni a pofákat, és rákezdett nyafkán, hogy "jaj vigyázz már...", de aztán találkozott a tekintetünk, el is húzott csendben, nem vágtam kedves arcot.
2011. ápr. 2. 02:52
 34/38 anonim ***** válasza:
84%

Én döbbenten állok a tény előtt, miszerint egyesek szerint elfogadható és normális az, hogy egy idegen kisgyereket elkezdesz az anyukája irányába taszigálni/lökni/tessékelni/nevezdakárminek, ha látod, hogy hívja, és nem akar menni. Én bizony ezt sem venném jó néven, mert alap az, hogy nem ugatsz bele mások ember dolgába. Én se teszem, mások se tegyék. pont.

Egy kisgyerekes anyukával egy nap milliószor megtörténik, hogy a gyerek leáll bámészkodni, az anyuka meg ott áll egy lépéssel mellette, és hívja. De miért is kéne azt a gyereket az anyuka felé tessékelni?

Ha az a fiatal lány segítő szándékkal taszított volna a gyereken, akkor az lett volna a minimum, hogy hozzáfűz valamit, hogy "vigyázz, kisfiú, mert megy az anyukád" vagy akármi mást. Ha csak szó nélkül meglökte, akkor nyilvánvaló hogy a szándéka kicsit sem segítő jellegű volt.

2011. ápr. 2. 21:58
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... jobban belegondolva.. kitudja mit csinált volna vele, ha az anyuka nem látja! Ugyanmár emberek... lassan tényleg igaza lesz annak, aki úgy fogalmazott, hogy egy gyerekről beszélünk(akit véletlenül kibillentettek az egyensúlyából), nem pedig egy kihalóban lévő állatfajról, akinek szánt szándékkal az életére törnek!
2011. ápr. 2. 22:12
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló korú a gyerekem, biztosan hevesebben reagálom le a szitut.

DE

Ha most nem nézzük azt, hogy a gyerek elesett, hanem csak annyit, hogy odébb taszítja, mert útban van, akkor nekem az jön le, hogy a taszító személy egy lelketlen valaki, hiszen ezek a csöppek általában úgy állnak le bámészkodni, hogy közben "ismerkednek", néz rád érdeklődve, vagy vigyorog teli szájjal, esetleg magyaráz... és ami fontos, hogy mindenkihez szeretettel és bizalommal fordul, mert ilyenek a hasonló korú gyerekek.

ki képes ilyesmire, hogy egy ilyen kedves közeledésre taszítással válaszol?

2011. ápr. 2. 22:16
 37/38 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok veszekedős, és megszállott kismama sem, de azért azt nem hagynám, hogy a gyermekemet bárki lökdösse. Mégis, hogy képzelte? Amíg ő vásárol álljon meg a légy is reptében, hogy nehogy megzavarja? Amúgy nem is értem miért kellett volna nektek elsietni onnan? Azt vesz, amit akar a kutyát nem érdekli.

Az ilyet én úgy kiosztottam volna, hogy elsüllyedt volna szégyenében. Valami ritka primitív, bunkó lehetett! De ne érezd rosszul magad, mert az ember nincs felkészülve ilyen szituációkra, valószínű ezért dermedtél le.

2011. ápr. 3. 06:51
 38/38 anonim ***** válasza:

a kérdezö nagyon jol tette,hogy nem válaszol!:)

ne idegesitsd magad,és tudom,hogy mirol beszelsz:)

2011. ápr. 5. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!