Fellokte a gyerekemet. Mit kellett volna tennem?
Nem hiszem hogy te itt vesztesként jöhettél volna ki a helyzetből, bármit is teszel.
Gyermek érzékelte hogy ellöktékl, hogy direkt lökték el, tehát ezt megélte vagy tudomást sem vett róla? Esetleg megijedt vagy sírt is?
Biztosan szándékos volt ez, jól itélted meg a helyzetet?
Ha itt egyértelmü szándékosság volt akkor le kellett volna orditani a fejét, olyan histi levágni hogy összeszaladjanak az emberek. Nem tudom miért nem tetted meg, féltél a helyzettől, rémisztő volt a lány barátja vagy miért nem, de ha kivágod a hsztit ott ők - akárkicsodák is - jól nem járnak.
Vagy te a picivel és van a két fiatal. Nincs olyan hogy a két fiatal mellé áll a tmeg, ők itt csak vesztettek volna. Sőt, ha a pali picit is normálisan gondolkodik még ő is a barátnője ellen fordul ha vtára kerül a sor, tehát ő is azt kérdezgette volna a barátnőjétől hogy ezt miért kellett?
De mindez csak akkor helyes lépés ha bztos vagy abban hogy ez egy sándékos lőkés és valóban lökés volt, az egész be van kamerázva, ha komolyabbra fordul a vita akár vissza is nézhetik, innetöl kezdve pedig elvesztik a vitát.
Mindenesetre más ilyen esetnél bizz az emberekben, ha ott állsz egy gyermekkel, nem fogják hagyni hogy bajod essen. Lehet bárki az akivel vitád van, nem fognak magadra hagyni és meg fognak védeni.
Nekem úgy hangzik mintha egyszerüen meglökte kicsit a gyereket, nem azért mert egy hülye bunkó, hanem azért mert egy 2,5 éves gyerek, és látta hogy lemarad az anyukájától, hát kicsit elizélte az anyja irányában, AZÈRT mert egy normális ember!
Ez normális, én is így csináltam volna, nem lehet hozzá hasonlitani egy felnött emberrel, mert egy felnött embert nem lökdösöd meg, de egy kis 2,5 éves, az legyen anyukájával.
SZóval, ne izéljed le a szegény lányt mert KEDVES volt, ha nem akarod hogy ilyesmit csináljanak az emberek, akkor ne hagyjad hogy a gyerek lemaradjon, más szóval, vigyáz a gyerekedre jobban b@zmeg!!!
Még hozzá tenném, ha most nem így lenne mint ahogy én írtam, akkor szóltál volna ott helyben szerintem..
"..hát kicsit elizélte az anyja irányában.."
Mi az hogy kicsit elízélte az anyja irányába? Még megfogalmazni sem tudod... az én gyermekemet ne izélgesd el semmilyen irányba a fejedet levágnám, már elnézést a durva fogalmazásért de biztosan nem járnál jól.
most meg még hívogattad is, akkor még egyértelmü hogy csak segíteni akart.
Halotta hogy hívod, hát kicsit meglökte hogy menjen hozzád, mivel hogy hivogatod.
Minden más amit te most utolag kitaláltál, hogy zavarta hogy a kisgyerek megált 2 másodpercre az hülyeség. Csak te találsz ki okott utolag hogy valami rossz történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!