Rám szólt egy "kedves" szerelmespár női tagja, mert arra
merészeltem menni, ez milyen dolog már?! (bővebben lent.
)
Figyelt kérdés
A minap sétáltam a Margit szigeten,és egy ilyen füves hely felé mentem,és egy szerelmespár női tagja elég tahó módon kérdezte tőlem,hogy "mi vaan"?Ez mégis milyen dolog?Hozzáteszem,FEHÉR bőrű,magyar párról van szó,még mielőtt jönne a cigányozás...
Ez volna a nemzeti összetartás?
2011. ápr. 1. 16:43
1/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen. a padon ült egy pár, én meg a semmibe bambulva elmentem mellettük. a pasi elkezdte, hogy 'ne nézzél, mert...' ennél a pontnál valószínűleg rájött, hogy nem néztem. :D ők is fehérek voltak.
2011. ápr. 1. 16:52
2/8 anonim válasza:
Nem a nyílvánosság előtt kellene együtt lenniük,ha meg igen akkor el kellene fogadniuk.hogy megláthatják őket.Neked van igazad,ők meg.....
2011. ápr. 1. 16:58
3/8 anonim válasza:
Ó nekem a múltkor egy maximum 13 éves párocska fiúka tagja szólt be a buszon, mert bámultam amint a lánykával "smárolt". Hozzáteszem, előttem ültek egy olyan tömött járaton, amin levegőt nem lehetett venni, szóval nem tudom, hova kellett volna néznem :D:D:D
De ilyenkor is én vagyok a f*sz, mert ők a buszon smárolnak. Fúj, basszus. 22/L
2011. ápr. 1. 17:03
4/8 anonim válasza:
Kérdező, Neked van igazad, és ha valaki nyilvánosan csókolózik, fogadja el, hogy nézik, nézhetik. Illetve lehet hogy minket zavar, ha túl szemérmetlenek.
2011. ápr. 1. 17:07
5/8 anonim válasza:
Hogy jön ide a "nemzeti összetartás"?
Amúgy engem is irritálnak az ilyen párocskák, sajnos gyakran történik velem is hasonló szituáció, pl. kutyasétáltatás közben.
Miért nem mosolyogtál rájuk, hogy "Nektek is szép jó napot!"?:)
2011. ápr. 1. 17:15
6/8 anonim válasza:
Hát nekem még nem szólt senki,mert igyekszem nem nézni öket,olyan undik,de ha mégis elofordulna egybilyen,hogy megkérdeznék "mi van? mit nézel?" én biztos visszavalaszolnám,hogy azt,hogy mindjárt elhányom magam olyan gusztustalanok vagytok :D
2011. ápr. 1. 17:38
7/8 anonim válasza:
ó hát én erdőben botlottam már éppen sexelő párba is ... és még zavarban se voltak, ez volt a legjobb, eszméletlen
2011. ápr. 14. 06:10
8/8 anonim válasza:
nemzeti összetartás? magyarok között? na ezt felejtsd el...nálunk csak a cigányok tartanak össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!