Dolgozott valaki ausztriai szállodában? Válaszolnátok néhány kérdésemre?
Már évek óta tervezem, hogy külföldön próbálok szerencsét. Van diplomám, nyelvvizsgám, de csak mellékállást találtam, párom pedig csak alkalmi munkákat. Ő nagyon ügyes, tehát biztos megállná a helyét, én sem vagyok egy elveszett lélek :) Mivel külön vendéglátó szakképzettségünk nincs, ezért olyan munkákra gondoltunk, amelyhez nem feltétel, tehát szobalány/szobafiú :), mosogató, konyhai kisegítő.
Néhány dolog érdekelne a szállodai munkákkal kapcsolatban (konyhai kisegítő, szobalány).
Aki dolgozott/dolgozik ilyen helyen, pontosan hogy nézett ki egy napotok?
Sok helyen ajánlanak szállást és étkezést. Milyen a szállás? Tartozik-e hozzá fürdő, wc? Tudom, hogy ez változó, és meg kell kérdezni, de szeretnék minél több információhoz jutni. Nagyon örülnék képeknek, ha van valakinek esetleg! :)
Párommal mennénk, tehát megoldható-e a közös szoba?
Mennyi kezdőtőkével mentetek ki? Igénybe vettetek-e valamilyen közvetítőcéget, ismerőst, vagy csak simán jelentkeztetek a hirdetésekre?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Szia
Látom még nem válaszolt senki,nekem egy barátom van kint de megpróbálok válaszolni a kérdéseidre:)
Ismerős által a legkönnyebb és legjobb kimenni,nagyon sok magyar van kint.A közös szoba megoldható a barátom is a párjával van együtt,egyszerű de igényes szoba.wc van de saját fürdőszobájuk nincsen,5en használnak egyet.Ahogy ők elmondták sokat kell dolgozniuk de jut idő szórakozásra is bőven,ha letelik a munkaidő eljárnak mindenfelé nem úgy mint itt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!