Hol tudnék művelt, olvasott fiúval ismerkedni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Olyan fiúval szeretnék megismerkedni, aki kedveli a komolyzenét, szeret olvasni, de nem csak mai regényeket hanem olyanokat is mint pl a kötelező olvasmányok, szereti a művészetet, a galériákat, a színházat. Ilyen fiút hol találhatok...?2011. márc. 27. 18:09
21/30 A kérdező kommentje:
akkor bocsi...
amúgy, én nem szeretnék kereteket állítani, csak sok fiúban csalódtam már, ahhoz képest, hogy még csak 18 évet éltem...
és az is zavar, hogy jelenleg SENKIVEL nem tudok elmenni színházba, zongorakoncertre vagy galériába... :( most akkor egyetemig ne ismerkedjek, vagy mi? :/ 5 évfolyamosba járok, még csak jövőre érettségizem...
2011. márc. 27. 19:08
22/30 dag válasza:
Most nem azért, de én pont ilyen vagyok.
23/30 anonim válasza:
Hát én nem tudom, én is az egyetemre várok, az még egy fél év..hátha ott megismerkedek valakivel.
21/F
24/30 anonim válasza:
Annyiban jó, hogy rátaláltam erre a kérdésre, hogy már tudom, hogy léteznek ilyen lányok:D
21/F
25/30 anonim válasza:
Melyik megyében laksz amúgy?
21/F
26/30 anonim válasza:
na akkor egymásra is találtatok
27/30 A kérdező kommentje:
Fejér :) Székesfehérvári vagyok
2011. márc. 27. 19:20
28/30 anonim válasza:
Sajnos az picit messze van.
21/F
29/30 anonim válasza:
19.02 vagyok. Igaz hogy lány vagyok, de ha egy városban laknánk, simán azt mondanám, hogy én elmegyek veled, de komolyan (semmi ferde hajlamom nincs :D). Nekem is ugyanez a bajom. Egy kis városban élek, most először végre hoznak ide normális színdarabokat, és két hónapot kell könyörögnöm, hogy valakit rávegyek, hogy eljöjjön velem egyet megnézni. Ugyanígy egy-egy előadással is, vagy koncerttel (ami nem a mai ízlésnek megfelelő). Sajnálom hogy errefelé nincs több ilyen fiatal.
30/30 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyen fiút. 19 éves.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!