Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol tudnék művelt, olvasott...

Hol tudnék művelt, olvasott fiúval ismerkedni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Olyan fiúval szeretnék megismerkedni, aki kedveli a komolyzenét, szeret olvasni, de nem csak mai regényeket hanem olyanokat is mint pl a kötelező olvasmányok, szereti a művészetet, a galériákat, a színházat. Ilyen fiút hol találhatok...?
2011. márc. 27. 18:09
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

elsősorban 20-25 év között gondolkodom...

ma 18:31 - igen, jó csaj vagyok... ^^

2011. márc. 27. 18:34
 12/30 anonim válasza:
egó az van
2011. márc. 27. 18:35
 13/30 A kérdező kommentje:

miért, lehet erre máshogy reagálni...?

de amúgy a kérdésben a lényeg az lenne: hol lehet ilyen fiúkkal/pasikkal ismerkedni?

2011. márc. 27. 18:37
 14/30 anonim ***** válasza:

Bárhol, parkban, könyvtárban, egyeteken, igényes pubokban. Viszont ha lehet egy tippen, ne szűkísd le ennyire a kört:)

L/19

2011. márc. 27. 18:41
 15/30 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
2011. márc. 27. 18:43
 16/30 anonim ***** válasza:

Hát..attól függ milyen típusú vagy. Ha könnyen ismerkedsz, oda tudsz menni egy ismeretlen emberhez, akkor végülis igen, bárhol. Ha viszont nem ilyen vagy, akkor egyetem..én eddig jutottam, és szerintem ezt az egészet nagyban befolyásolja a baráti társaságod, ha van egyáltalán.

21/F

2011. márc. 27. 18:47
 17/30 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen kellene, csak 35-40 év közötti pasi....
2011. márc. 27. 18:48
 18/30 A kérdező kommentje:
igen, van baráti társaságom, nem tudom, hogy ezt gúnyosan irtad-e. de van. csak ők nem igazán ilyenek...
2011. márc. 27. 18:53
 19/30 anonim ***** válasza:
Én a bölcsészeket és a könyvtár szakosokat tudom ajánlani. Nyomozd ki hova járnak szórakozni! Én pl lány vagyok a kötelezőolvasmányokat gyűlöltem (csak azért mert kötelező), viszont olvasni imádok, a klasszikus zenét kedvelem, szeretek megnézni egy-egy kiállítást ami érdekel, vagy egy-egy fiatalosabb darabot színházban (sőt inkább megyek színházba mint moziba), de ettől függetlenül nyitott vagyok minden típusú srácra, és eddig sosem csalódtam ilyen téren senkiben, mindenki alkalmazkodott az ízlésemhez, és el lehetett velük beszélgetni ilyen dolgokról is. Én úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kell bizonyos tulajdonságok alapján választani, legyen a srác nyitott, és intelligens annyira, hogy elfogadja az ilyen dolgokat, értékelni tudja, még ha nem is kísér el mindig minden kiállításra/előadásra. 20/L
2011. márc. 27. 19:02
 20/30 anonim ***** válasza:

nem gúnyosan írtam, csak azért írtam, mivel nekem nincs..vagyis valamilyen sziten van, de már úgymond "kinőttem őket", ellaposodott az egész, igazából én miattam, mivel komolyabb lettem.

21/F

2011. márc. 27. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!