Lehet barátokat találni az interneten?
Manapság egyre több barátkereső embert találni a neten. Itt is. Sajnos az évek úgy hozták, hogy mára egyetlen barátom sincs. Ahogy befejeztem a középiskolát, akkor jöttem csak rá, hogy mennyire egyedül vagyok. Gondoltam teszek egy próbát! Ismertek valamilyen barátkereső weblapot? Én csak társkeresőket találtam. Esetleg nektek sincs útl sok igazi (!) barátotok?
20/L
Szia
Én honfoglalón szoktam néha beszélgetni,néha sikerül értelmesebb emberekkel is:)...amúgy szerintem könnyebb barátokat szerezni olyan fórumokon ahol olyan témákról van szó ami téged érdekel.
L/17
A chatet ajánlom, van olyan barátom, nagyon jó, aki onnan került be az életembe :). Vannak tematikus szobák is, ott talán a közös érdeklődés könnyebben eredményt hoz.
Én a www.gyaloglo.hu-t használom, de a www.chat.hu is ismert előttem.
Ma már nem chatelek, de annak idején nagyon sokat jelentett nekem.
19/F
Nem vagy egyedül, nekem sincs túl sok igazi barátom. Ráadásuk ismertem meg már neten igazán értékes, általam nagyra becsült embereket, akikkel mondhatni barátok vagyunk. Szóval nem lehetetlen a dolog.
Remek találmány az internet, egy ideig félig meddig áthidalhatja a távolságot, és könnyű utat nyithat az emberek közt, de mégis azt mondom, ha igazán magányos vagy akkor csak olyanokkal beszélgess akik a közelben laknak és ha kartok találkozhattok is. Amúgy én is nagyon szívesen megismernélek, elárulod merre laksz? :)
Szia, igaz kicsit régi már a kérdés, de írni akartam privátot, hátha még fennál a dolog, és valószínűleg a kiírás dátuma miatt nem engedi. Hasonló vagyok én is, nekem sincsenek barátaim, ha van kedved esetleg beszélgethetünk.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!