Mit tennél, ha egy ismerősöd örökké a magánéletedben próbálna vájkálni?
Van egy ismerősöm, aki állandóan azzal van elfoglalva, mit csinálok, beteges szinten.
Folyton ellenőríztet másokkal, hova megyek,kivel, meddig maradok, kik a barátaim (még listát is írt róluk), kikkel vagyok haragban.
Nem tehetek egy lépést sem anélkül, hogy ne tudná. Képeket, meg adatokat gyűjt rólam, mindennap órákat foglalkozik ezzel. Nem tudom megérteni, mire jó ez neki.
Volt már olyan, akit így ellenőrízgetett pasija/barátnője/anyja?
Mit lehet tenni ez ellen?
Nem beszélek vele, direkt ügyelek arra, hogy véletlenül se találkozzunk, mégis örökké szerzi rólam az infókat, és már unom -.-
Azt sikerült kiküszöbölnöm, hogy élőben ne találkozzunk, de neten folyamatosan utánam kutat. Írt fenyegető e-mailt.
Ellopkodta a képeimet, csinált egy oldalt, ahova mindig kirakja, éppen mit csinálok. Szerintem mentálisan zavart, és feljelentettem két hete, de a rendőrség még eddig nem tett semmit. :/
Nem pasi, csaj az illető, és utál. De akkor sem értem, mi célja van azzal, hogy hamis profilokon bejelöl ismerősnek (van annyi eszem, hogy ne jelöljem vissza), és a blogjában a képeimet cinkeli (megjegyzem, nincs bennük semmi exrta, nagyrésze iskolai kép, de ő mindeben talál valami "érdekeset"), lesi, mit csinálok.
A rendőrségen azt mondták, visszahívnak még egy meghallgatásra (mert személyiségi jogokat sértett, és gyűlöletkeltő szövegeket írt), de nem tudom, ez mennyi időbe tellik.
Jelenleg azt várom, mikor hívnak majd, vagy kezdenek el egyáltalán ezzel foglalkozni.
Az e-mailt is megmutattam, de abban csak burkoltam fenyegetett "sokat tudok ártani neked, ha akarok, ha nem viselkedsz velem megfelelően"
Mondjuk lecserélném az összes ismerősömet aki szóbaáll vele, plusz őt is természetesen.
Tök evidens nem?
Próbálj meg kevesebbet tudatni másokkal, vagy mondj mindenkinek mást mindenről attól majd jól összekavarodik Mr James Bond.
Egyébként ezt rögeszmének hívják, és jobb ha szólsz a szüleidnek vagy ha te felnőtt vagy akkor tudatod hozzád közelállóval, mert ez bűncselekmény előkészülete is lehet.
Nem tudhatod nem-e azért csinálja mert meg akar erőszakolni, vagy megölni.
Szóval tudjanak róla mások is hogy ő ezt csinálja rólad, ne csak te.
Isten áldja a közösségi hálózatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!