Manapság munkaerő-felvételkor egyre inkább megnézik az FB, IWIW adatlapokat. Te felvennél olyat, akinek kihívó képei vannak fenn?
Őszintén szólva én nem. Nekem az ilyenekről mindig az jut eszembe, hogy egyrészt mindenáron bizonyítani akarja, hogy ő jobb mindenki másnál (sajnos azt hiszi, ezt azzal lehet bizonyítani, hogy szebb, mint más), és ugyebár ezek az emberek, akik a legjobban tudják bomlasztani a közösséget és a harmóniát egy vállalaton, egy irodán belül.
Másrészt meg amit említettem, hogy ők azt hiszik, ha szebbek, mint más, akkor jobbak is, ha ilyen lenne a beosztottam, valószínűleg ezzel próbálna meg rávenni bizonyos dolgokra, fizetésemelésre például. Viszont engem zavar, ha hülyére vesznek, ez a gondolkodás viszont, hogy "teszem neki magam, kirakom a melleim, kacérkodok vele, és kikuncsorgom a fizetésemelést", pontosan kielégíti a hülyére vevés fogalmát.
Hülyére venni csak azt lehet aki hagyja, szerintem. Én mondjuk nő vagyok, szóval nálam nem is menne ha egy női alkalmazott így próbálkozna. De ha egy pasi, akkor sem.
Igazából, ha minden más rendben van, akkor felvenném próbaidőre, aztán meglátjuk beválik-e vagy sem.
Nem vennék fel olyat. Férfi esetén sem (pl. ha olyan fénykép van fenn neki, ahol egy félmeztelen hölgyről nyalogat valamit).
Viszont olyan emberek is vannak, akik se az iwiwen, se a facebook-on nincsenek fenn, vagy épp nem a rendes nevükkel. Őket ilyenformán "lenyomozni" sem lehet, és gond megoldva.
Nem vennék fel olyat. Férfi esetén sem (pl. ha olyan fénykép van fenn neki, ahol egy félmeztelen hölgyről nyalogat valamit).
Az a magánéleti dolga. Amikor b*szol a szeretőddel mit szoktatok csinálni? ilyen alapon.
Az,hogy az életemről vannak kint közösségi portálokon képek kinek mi a facc köze van?Ezt úgy rühellem.
Munkáltató is törődne a saját magánéletével.
Nekem is vannak kint bulis képek,2 éves szallagtűzős kép,családi stb. De senkinek nincs joga ahoz,hogy azáltal ítéljen meg,hogy mit teszek szabad-család időben.
Aki meg azért nem vett fel dolgozni mert ezt megnézte az tehet egy szívességet.
22:52 -es vagyok.
Még annyit ,hogy ezzel az erővel minden eddigi melómat lefényképezem,és kirakom akkor,huh de facca gyerek vagyok és felveszel dolgozni?Ugyan már!
Lehet,hogy az ilyen sunyi utánanézegetős dögkeselyűk miatt nem kapok munkát,de azért nem fogom az életemet meghazuttolni,hogy másnak megfeleljek.
20/N
Nem kell meghazudtolnod az életed, de van egy színvonal, amit tart egy illető, hogy mit tesz fel magáról.
Én is sokat bulizok, de mondjuk 1000 képből kb. 20-30 az, ami szalonképes. Ezek vannak fenn. A többit meg nem teszem fel csak azért, hogy megmutassam, hogy én ebben a buliban, meg abban a buliban is ott voltam, meg itt mennyire szétcsaptam magam, meg hogyan táncolok az asztalon, meg hogyan iszok egyszerre 2 whiskey-s üvegből, meg mennyire überszexi vagyok, meg hogyan kavarok valakivel a diszkóban. Ezeket sok ember nagy szeretettel pakolja fel, és lehet a haverjai azt gondolják, hogy úúúúú ez aztán király arc, mégis a munkaadóknak rossz benyomást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!