Mennyibe kerül egy utazás grönlandra? Vagy reykjavikra vagy akár mien hide helyre?
Figyelt kérdés
olyan 300-600 ezer között kondolgoztam de tudtok olcsóban? :D2011. márc. 26. 01:15
1/9 A kérdező kommentje:
*hideg
2011. márc. 26. 01:17
2/9 anonim válasza:
Én az újpesti jégcsarnokba kb 500 forintért eljutok.
3/9 anonim válasza:
"mien"? Ez délkelet-ázsiainak hangzik, de ott nincs hideg... Nem valami másra gondoltál?
4/9 anonim válasza:
grönland meg reykjavík azért eléggé más kategória.. én izlandon voltam, az ha jól emlékszem nem nagyon volt 300 fölött egy hétre. de döntsd el azért, hogy mit akarsz mert reykjavík az kb városnézés, onnan lehet kényelmes turistautakra menni a gejzírekhez, vulkánokhoz (nem működő:)), grönlandon azért extrémebbek a körülmények
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom.Köszi csak nekem az a lényeg hogy hideg legyen. :D
2011. márc. 26. 20:20
6/9 anonim válasza:
Anttarktisz? Chillebol van turistahajo kb 500 dolcsi 3 nap! Vagy Eszak oroszorszag pl.,Murmanszk? Vagy Jakutszk A vilag leghidegebb varosa, most nyaron 12-14 fok max, de jovo honapban mar 0- es -10 kozott lesz, de ha nagyom hidegre vagysz akkor januarban menj oda akkor kb -58 fok van Jakutszkbam, Moszkvabol vonattal nem draga kb 40000ft a jegy oda vissza!
7/9 A kérdező kommentje:
Okés köszi meglesz
2012. aug. 28. 11:06
8/9 anonim válasza:
Ha oroszba jossz ird meg,ugorj be, en Moszkvaban lakom,szivesen latok magyar vendeget!
9/9 anonim válasza:
...vizumban is tudok segiteni, egy orosz korutat meguszol 3-400.000ft bol! beleertve sziberiat is, ott oktoberben mar nagyon hideg lesz!!! Udv, Attila!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!