Mekkora kárt okozok, ha nem veszem át a megvásárolt terméket vaterán?
Figyelt kérdés
Szivesen átvenném, de sajnos jött egy hirtelen számla, így inkább vissza szeretném mondani. Egy CDre licitáltam, 3500 Ftért kelt el.2011. márc. 23. 14:44
1/2 TWIO válasza:
Úgy rémlik, büntetőjogi felelőssége van, ha nem juttok egy nevezőre, és önkényesen nem veszed át. Érdemes az eladóval értekezni, hogy milyen kárpótlásban egyezik ki, ha mégsem tudod átvenni. (Mert ugye neki az aukció létrehozása is pénzbe került, az mellett, hogy talán a lemez elkelt volna másnak.)
2/2 anonim válasza:
3,5k-ért senki sem fog polgári pert indítani.
DE! Etikátlan az eladóval szemben, ha nem veszed át.
Én már többször jártam így. Eléggé bosszantó tud lenni.
Mindenképpen Értesítsd, beszéld le vele.
Ő majd negatív értékelést fog adni, visszakapja a jutalékdíjat és felteszi újra a terméket.
Ajánlom, hogy ne licitálj olyanra amire nincs meg biztosan a pénzed.
Véleményem: 3500Ft tartalék szerintem mindig kell, hogy legyen egy embernek. Ha nincs, akkor inkább ne vegyen CD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!