Mit tegyek a Vaterán nem küldik a megvásárolt terméket?
már 3 hete befizettem a pénzt ami nem kis összeg 9ezer ft.
elvileg egy bolt-tól vásároltam.
ma felhívtam és azt mondta az ürge nem látja megrendelést és a befizetést sem...
a számlájára én tettem be a pénzt, még csak nem is utaltam a precizitás kedvéért...
most mit tegyek? nem találom a bizonylatot sem ami igazolná a befizetést...
a bankba lehet valami igazolást kérni szerintetek?
vagy ugrott a pénzem???
1420 értékelésből kb 30 negatív hogy nem kapták meg a terméket de ezt már későn olvastam el :(
Ha nem találod a bizonylatot, akkor sanszos, hogy ezt buktad.
Ha nagyon nagyon jó fej ügyintézőt találsz a bankban (szinte esélytelen, hogy ezt a melót valaki felvállalja), akkor megkérheted, hogy nézze át az aznapi befizetéseket (ami több ezer is lehet) és keresse meg a tiédet.
Legjobb lenne, ha előkerítenéd a bizonylatot.
basszus....
nagyon gáz a fiamnak lett volna a húsvéti ajándéka, szegényem úgy várja
:(
zaklatom ameddig csak kell az eladót, szépen kérem majd csúnyán
esetleg bepróbálkozok egy rendőrségi feljelentéssel, valahol olvastam, hogy lopás vádjával lehetséges..
miért van ennyi csaló, de elvileg ez egy bolt, megteheti?
Fenyegtőzhetsz, de ha nem tudod bizonyítani, hogy te befizetted a pénzt, akkor semmit nem ér. Ezért kell utalni, annak bármikor visszakereshető nyoma van.
Én is jártam íg egyszer, kerek 1 hónapot könyörögtem, hogy küldje az árut, még csak nem is válaszolt, telefont nem vette fel. 1 hónap után írtam a vaterának, és párhuzamosan neki is, hogy 3 munkanapja van, utána megyek a rendőrségre. Még aznap válaszolt, rá 2 napra nálam volt a csomag.
DE én tudtam biznyítani, hogy fizettem!
Valóban a bank a megoldás, de nem köteles a bank utána keresni.
Kérd szépen, hátha, de ez nagy meló, gondolj bele, a bankban naponta több ezer tranzakció történik, és ezeket egyesével át kell nyálazniuk, hogy megtalálják a te befizetésedet:(
Keress valami szimpatikus emberkét a bankba, és sírd el neki, hogy mennyire szükséged van segítségre.
Szerintem,ha pontosan tudod melyik nap fizetted be és még kb órát is,meg persze mondod a számlaszámot,simán ki tudják keresni.Számlaszám alapján pláne!
Talán beszélj megint az eladóval és nézzen utánna ő is,neki nem kell tudnia,hogy bizonylatot egyenlőre nem tudod felmutatni.Vagy már említetted?Vaterán is szerepel a vásárlásod,hogy lehet,hogy nem találja a rendelést?
Ha már 1420 adás-vétele volt,ennyiből nem mérvadó a 30 negatív,azt lehet sima postával kérték,amiért nem vállal felelősséget,érthetően.Lehet,hogy csak figyelmetlen volt,ezért nézze meg újra az utalásokat.Legyél határozott,de mielőbb szerezd be az igazolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!