Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kell félnem két 8 éves forma...

Kell félnem két 8 éves forma cigánytól?

Figyelt kérdés

Ma reggel beszóltak, lekutyáztak. Félek, hogy a követekező a família lesz.

Basszus, komolyan... Két 8 éves taknyostól félek ? De akkoris, ezeknél nem lehet tudni, nem ?

2011. márc. 22. 21:00
1 2 3
 21/27 pelgrim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező és utolsó válaszoló,

„Ezekkel a szerencsétlenekkel nem foglalkozik senki, csak az agressziót látták egész életükben, azért lesznek ilyen nyomorultak.”

Igen, sajnos ez így van. Jó lenne ha végre valaki szeretettel foglalkozna velük, hogy érezhetnék, hogy ők nem azok a szerencsétlen nyomorultak és ne csak agressziót lássanak. Ez nem csak a közvetlen érintetteken segíthet, ez az egész társadalomra jótékony hatással lenne.

„Ha érzik, hogy nem félsz tőlük, nem fognak bántani.”

Igen, nagyon helyesen látod, ha szeretet vesz körül bennünket nincs mitől félnünk.

„Olvasgass a fiatalkorú bűnözőkről, magatartászavaros, problémás gyerekek kezeléséről pszichokönyveket. Ott tutira írnak egy-két jó módszert, hogy hogy lehet manipulálni őket.”

Az embereket manipulálással csak megalázzuk, mintha csak állatok vagy tárgyak lennének, nem is emberek, azzal csak mélyebbre süllyednek nyomorúságukba.

Én inkább azt ajánlanám, hagyd a magatartászavaros, problémás gyerekek kezelését a szakértőkre. Félelem helyett vedd körül magad szeretettel, az megfog védeni téged.

2011. márc. 23. 09:26
 22/27 A kérdező kommentje:

Húha, köszönöm a jó tanácsokat, tényleg !

Bár ez a boszorkányos téma... Lehet, már annyira elkanászosodtak, annyira "modernek" lettek, hogy nem is hisznek benne.

Ma reggel, ahogy mentem "véletlenül" nekem jött a drágaság, és rikácsolt valamit utánam, de nem értettem.

Már ott voltam, hogy visszamegyek, megtépem őket, mert megérdemelnék, de mégiscsak gyerekek...

Bár mondjuk, ha 8 évesen Pesten meg tudott késelni valamelyikük egy fiatalt, akkor már meg sem lepődök.

2011. márc. 23. 15:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen,hogy már a 8 éves cigányoktól is félnünk kell a családjuk miatt: S meg mi az már h. így leszólítanak valakit az utcán.Főleg egy ilyen nőt mint te,aki dolgozik is értük...mert nekik vonják le az adót...na páff..

érdekes,hogy egy kis iskolás magyarral sem találkozunk aki ilyet tesz...na vajon miért is:)

2011. márc. 23. 16:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a viharba ne kéne tőlük félni?

Múltkor a villamoson baseball ütővel mászkáltak, pedig alig értek fel a mellemig.

Rendszerint kerülöm a 4 órás villamost, mert akkor végeznek a napközisek és azok az állatok (bocsi állatok) őrült módjára viselkednek!

2011. márc. 23. 20:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek ösztönlények.Ha nem szólsz nekik,de keménynek mutatod magad nem lesz tettlegesség.

Azt írtátok,hogy ezek mégis csak gyerekek????

Mauglik!!Valahol félúton vannak az ember és az állat között!

Állítólag az embert az intelligenciája emelte ki az állatvilágból!A kölyök tigrisnek hogy magyarázod el,hogy ne harapjon beléd,ha az anyja most falt fel valakit?

2011. márc. 23. 20:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Hm... jogos, jogos.
2011. márc. 23. 20:57
 27/27 A kérdező kommentje:
MOnjuk épp ezen gondolkoztam délután, hogy "normális" esetben még elnézném, de sajnos ezek nem növik ki. Ha most így reagálnak, akkor milesz 10 év múlva ? Válaszul belevájják valakibe a kisbicskát , vagy mi ?
2011. márc. 23. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!