Mi a velemenyetek arrol, aki beteg emberekre igy reagal?
Figyelt kérdés
Pl. autistakat nevez eletkeptelennek, a szervi fogyatekkal eloket undoritonak. Egyik volt evfolyamtarsnomrol van szo. Ilyen "ujj, fujj"-szeru hangokat ad, ha beteg embert lat. Azt mondja, hogy nem tehet rola, undorodik toluk es hogy o csak az igazat mondja, amit masok nem mernek megtenni. Pl. egy Down-szindromasra siman azt mondja, hogy retardalt, mert szerinte miert ne lehetne ezt mondani, ha egyszer ez az igazsag.2011. márc. 22. 16:05
11/13 anonim válasza:
Nem képmutató, hanem őszinte, ugyanúgy, mint egy autista. Másrészt nincs is hozzájuk szokva, akkor nem találná őket undorítónak.
12/13 anonim válasza:
Ha lenne rajta valami, amit undorítónak talál, akkor takargatná, és undorodna tőle.
Egyébként: akinek van valamilyen fogyatékossága, az igyekszik takargatni azt a testrészét, ami zavarja; ha folyik a nyála, akkor törölgeti, és így tovább.
13/13 anonim válasza:
Mindenkinek mások a véleményei: neki éppen ez. Természetesen nem kéne ilyen primitív módon hangoztatnia, de hát ez elárulja szellemi képességeit.
Egyébként engem is taszítanak kissé az ilyen emberek, de tudom, hogy nem tehetnek róla - viszont én sem tehetek az érzéseimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!