Az furcsa, ha fentvagyok a FB-n, van egy rakat ismerősöm, de nem csinálok ott semmit?
FB=facebook
Van 300 ismerősöm, de nem írok ki soha semmit az üzenőfalra, nem lájkolok semmit, egyáltalán nem kommunikálok rajta senkivel...
Szerinetetek ez furcsa? Mások szoktak ilyet?
én sem csinálok rajta semmit,pedig fennvagyok mióta bejött
annyi hogy most jól jön,mert ezen szervezzük az 5 éves osztálytalálkozót
illetve ha valakinek nem tudom az emailcimét,telefonszámát,akkor vagy fb-on vagy iwiwen de ugyis megtalálom
Nem vagy köteles semmit csinálni, amit nem akarsz. Nekem a legtöbb ismerősöm ilyen, csak néhányan pattognak folyton.
Mondjuk mértékkel használva szerintem szórakoztató, vicces dolgok tudnak lenni rajta, én mostanában ha valami ténylelg jót találok, akkor kirakom. Mert miért ne szórakoztassuk egymást a többiekkel?
De az se baj, ha az ember nem csinálja ezt.
Miért lenne furcsa?
Nem kéne már ezen a sz.r facebook-témán ennyit pörögni, túl komolyan veszed ezt a b.romságot.
Azt csinálsz rajta, amit akarsz, fakultatív, nem kötelező. Azt is megteheted, hogy egyszer felregisztrálsz, és soha nem mész vissza, akkor sem leszel "furcsa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!