Az gáz, ha van beutalóm, és nem megyek el?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 12:36
1/8 anonim válasza:
Nem. Én is csináltam már ilyet régen. Viszont magaddal szúrsz ki, nem véletlen kaptad a beutalót.
2/8 anonim válasza:
Nem. Csak örül a személyzet, hogy eggyel kevesebb emberrel kellett foglalkozni.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hová szól a beutalód? Orvoshoz, vagy nyaralásra?
4/8 anonim válasza:
Hova, orvoshoz? Ha igen, milyen panasszal?
Ebből így nem tudjuk megállapítani.
5/8 A kérdező kommentje:
hallásvizsgálatra
2011. márc. 17. 14:25
6/8 anonim válasza:
Abból a szempontból gáz, hogy nyilván nem véletlenül kaptad a beutalót, hanem okkal. Egy hallásvizsgálat ráadásul nem is annyira traumatikus élmény. Én magam miatt, és amiatt, hogy tisztában legyek a problémával, legyőzném az ellenállásaimat és elmennék.
7/8 anonim válasza:
Attól függ miért nem mész el. Bárkinek közbejöhet valami, ami miatt nem tud elmenni, vagy ilyen kis dologtól egyszerűen csak akadt egy fontosabb. Egy (asszem) MRI vizsgálat ahová (protekció nélkül legalábbis) nekem például 3 és fél hónapig kell várni, már ciki lenne, ha mondjuk lekésném a buszt...
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy csak simán nincs kedven 4000 forintot utazásra költeni.
2011. márc. 17. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!