Miről lehetne vele beszélni?
Figyelt kérdés
Van 1 srác, akit látásból ismertem, most neten beszélünk, de már nem látjuk egymást. 15 éves, eléggé depressziós, nem nagyon beszédes, de ha kérdezek vmit, mindig őszintén válaszol, de soha nem kérdez..Elég nehéz feldobni a beszélgetést, de nagyon jó és nagyon jófej. Kérdeztem, hogy zavarja-e, hogy írogatok neki, de azt mondta nem, sőt legalább el terelem a gondolatait, de már nem tudom miről kérdezzem..ötletek?2011. márc. 10. 20:50
1/4 anonim válasza:
Néhány éve én is beszélgettem többször egy ilyen depis sráccal, nagyon jó fej volt, aztán egyszer eltűnt és azóta sem tudom mi van vele... Néha még most is eszembe jut, milyen jól eldumálgattunk és mi lehet vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Uhh, annyira aggódok miatta és úgy segítenék neki..
2011. márc. 10. 20:56
3/4 anonim válasza:
Próbáltad már kimozdítani otthonról?Közös biciklizés,sport stb.....Persze így nehéz ötletet írni,hisz sok mindent nem tudunk
4/4 A kérdező kommentje:
Általában mindig hulla fáradt..mert dupla edzése volt vagy ilyesmi.
2011. márc. 11. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!