Mit szóltok ahhoz, hogy Marian Cozma koporsóján Pick szalámi logó volt?
Figyelt kérdés
Egy ember halálából is hasznot kell húzni? Egyszerűen alig hiszem el hogy ez megtörténhet, a gerinctelenség netovábbja...2009. febr. 20. 04:40
1/11 anonim válasza:
Sajnos egyesek így értemlezik a piacgazdaságot... Nyugodjon békében!
2/11 anonim válasza:
UUUristen!!! hat ez gusztustalan!hat bizony,egy koporso nem reklamtabla,szerintem egy temetoben nem szabadna helyet adni semmifele reklamnak!DURVA,meg ebben a mai haszonleso vilagban is.
3/11 anonim válasza:
Elnézést, hogy hitetlenkedek, de ezt egyszerűen nem tudom elhinni.
Egy cikkel, vagy fotóval alátámasztanád ezt?
Amit én tudok a dologról:
Marian Cozma húga a szegedi játékosoktól megkapta a Pick nyolcas számú, Cozma feliratú mezét, melyet a csapat valamennyi tagja aláírt.
4/11 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a fotóra. Az tény, hogy tényleg adtak a családnak egy mezt. Szerintem azon láthattad a logót, mert rá volt "terítve".
5/11 anonim válasza:
Így terjednem az urban legendek ... így terjed a b@romság is. Egy bolond százat csinál. :(
6/11 anonim válasza:
Nem volt semmiféle logó a koporsón.Mielőtt mindenféle baromságot ideírnátok,jó lenne utánanézni...Ez a válaszadókra is érvényes mert így kerekedik ki aztán egy hatvan válaszos semmi.
7/11 anonim válasza:
Itt van egy video összeállítás teljes méltóságban lett elbúcsúzva tőle.
Kedves kérdés feltevő ha bunkó lennék azt mondanám h menny a )(-ba de nem mondom.
8/11 anonim válasza:
A szegediektől kapott mezen volt a lógó és nem a koporsón te bunkó!
9/11 anonim válasza:
A kérdező lehet, hogy nem jól látta vagy félreértett valamit. Ezért nem kell bunkónak nevezni! Pocskondiázni máshol kell!
10/11 A kérdező kommentje:
igen...ha akkora bunkó lennék, nem botránkoztam volna meg rajta nem gondolod? a temetést meg lehet valahol újra nézni? mert abban láttam, de akkor lehet tényleg rosszul...
2009. febr. 20. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!