Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Kissé érdekesen fog hangzani, de biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy ránéztek egy gyerekre, legyen az akár 7 vagy 10 éves és valamilyen megérzésből arra következtettek, hogy nem fogja vinni semmire. Lesz egy családja talán, de nem lesz kiemelkedően jó, esetleg parasztosan fog beszélni, gyerekeket nemz és meghal. Viszont másnál pedig ránézésre feltételezhető, hogy lesz belőle valaki. Miből ez a megérzés? Nálam nagyon erős, vagy talán én vagyok felszínes?
2011. márc. 10. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
én azt szoktam megérezni néhány gyereken, hogy börtönbe fog kerülni néhány év múlva
2011. márc. 10. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
az úgy lehetséges hogy hülye vagy oO
2011. márc. 10. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Reméljük nem pedagógus vagy vagy leszel!
2011. márc. 10. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy amit hiszek az be is fog következtetni. (egyébként eddig bejöttek a megérzéseim...) Amire a választ keresem az az, hogy hogyan lehetséges, hogy egyesekből az sugárzik, hogy igen is ez vinni fogja valamire, másokból viszont nem.
2011. márc. 10. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Emberismeret?
2011. márc. 10. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

"parasztosan fog beszélni"

...

nekem meg néha a kommentek és a kérdés leírások alapján van olyan érzésem, hogy jó korlátolt ember lehet, aki ezt írta, de természetesen nem tudom ellenőrizni, hogy így van-e...

egyébként az előítéletek pont azért alakulnak ki bennünk, és azért olyan nehezen "kiirthatóak", mert a vaktában tippelésnél sokkal jobb találati aránnyal meg lehet velük az emberek viselkedését jósolni, méghozzá rendszerint legfeljebb a "biztonság irányába" tévedve (valakit zsebesenek nézel, pedig nem is az).

mond neked valamit az a szó, hogy korreláció?

Egyébként neked mit jelent az, hogy "viszi valamire"?

Értem, ne beszéljen parasztosan, de azon kívül?

;)

2011. márc. 10. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt, hogy kiemelkedősen jó lesz valamiben, nem országos, de akár helyi szinten híres lesz.
2011. márc. 11. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!