A GYK törzsközönsége egytől-egyig konzervatív, erkölcsös és tökéletes?
Csak, mert ahol bármi devianciáról is számol be egy-egy kérdező, úgy nekiesnek, hogy borzasztó. Itt még senki nem lépett félre, mindenki hűséges, mindenki heteró és homofób, mindenki házasság-, család-, és gyerekpárti? Az összes idejáró válaszadó a végletekig tökéletesen fejlett, konzervatív erkölcsiséggel bír?
Ne nemá'...
Én is azok közül vagyok, akik nem bulizósak, amikor eljártam otthonról suli mellett, akkor már melóba jártam, nem bulizni. Az, akinek odaadtam a szüzességem-már nagykorúként!- az a férjem lett, más pasim nem is volt, és szerelemből mentem hozzá, nem sürgősen, és nem a pénz miatt.
Dolgoztam, segítettem a szüleimnek, egyetemet végeztem, és most a családalapítás a cél.
Igen, van aki konzervatív, de attól még nem rossza ember.
Szerintem.
De ez miért lehetetlen, vagy miért rossz? Ha valaki nem ezek szerint az értékek szerint él, akkor miért hiszi, hogy azért, mert ő nem, meg még vannak mások is akik nem, akkor már nincs is olyan, aki igen?
Miért hiszik azt az emberek, hogy senki nem hűséges a feleségéhez/férjéhez, senkinek nem sikerült jól a házassága, mindenki félretekintget és eszébe sem jut, hogy a saját nemével kamatyoljon?
Persze senki nem tökéletes, hiba mindenkiben van, úgyhogy nem szép a másiknak nekimenni, lenézni, leszólni.
Hú, de éle lettem pontozva. Biztos zavarja a hazug, képmutató népségnek, hogy ne mindenki hódol be nekik.
Örülök, hogy nem vagyok tökéletes, és nem kell megjátszanom hogy az vagyok!
Köszönöm a válaszokat. Egyébiránt én is úgy élek, hogy stabil a párkapcsolatom, hetero vagyok és hűséges.
Csak az bosszant egy ideje, hogy míg a hétköznapi életben, ahány emberrel találkozom több-kevesebb kontakt erejéig, valahogy úgy tűnik, hogy a nem virtuális, valós térben több az "esendő" ember, mint a netes fórumozók vagy hozzászólók között. Nekem is képmutatásnak tűnik, amikor mondjuk egy esendő, deviáns kérdező kérdésére bejött 56 db válaszból 46-ot tökélyek írnak, 10-et meg mocskolódók-ítélkezők-minősítők, de szintén tökélypártiak. Holott a húsvér világbéli "mintavételezés" egészen mást mutat.
"ahol bármi devianciáról is számol be egy-egy kérdező, úgy nekiesnek, hogy borzasztó"
A deviancia szónak pont az a jelentése, hogy az deviáns, amit a többség elutasít. Szóval ezen túlzottan ne lepődj meg, elég banális az állításod.
Hűséges vagyok, és ebben keményen tartom magam, heteró vagyok, melegekkel nincs bajom, gyerek nem kell, házasság jöhet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!