A GYK törzsközönsége egytől-egyig konzervatív, erkölcsös és tökéletes?
Csak, mert ahol bármi devianciáról is számol be egy-egy kérdező, úgy nekiesnek, hogy borzasztó. Itt még senki nem lépett félre, mindenki hűséges, mindenki heteró és homofób, mindenki házasság-, család-, és gyerekpárti? Az összes idejáró válaszadó a végletekig tökéletesen fejlett, konzervatív erkölcsiséggel bír?
Ne nemá'...
Nos, én ugyan csak egy ember vagyok, de válaszolok.
Nem léptem félre, hűséges vagyok, hetero. Homofób ugyan nem, de mindenkinek vannak hibái, ezért nem vagyunk tökéletesek. Én házasság és családpárti vagyok, gyerek úgyszint. Kielégítően válaszoltam?
Én - mondjuk úgy, hogy a "törzsközönséghez" tartozom. Sokat írok, kérdezek, válaszolok, elolvasom mások kommentjét, de én nem tapasztaltam ilyet, hogy mindenki annyira konzervatív lenne. Vannak szélsőséges érzelmeket és véleményeket kiváltó érzések, de én a nagy többséget őszintének tartom és elgondolkozom a válaszokon.
Ha te nem, szerintem ne írj ide...
Névtelenül mindenki tökéletes, de ha már nem személytelenül lehetne irogatni... sokan elkerülnék az oldalt.
Akárhányszor tettem fel kérdést, rögtön én voltam a h*lye, naiv, és egyebek, mindenki más pedig a tökély. Rájöttem, hogy mindig 1-2 normális válasz jön, a többi meg ilyen-olyan offolás..
*kiváltó érzések = kiváltó kérdések
(bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!