Akkor most okos vagyok vagy buta?
Meg ne haragudj, de ha már a másodjára csináltad meg, akkor naggyából tisztában voltál a kérdésekkel, ezáltal már időben előnyben voltál. Nem kellett olyan figyelmesen elolvasnod, mint az elsőnél szóval több időd volt gondolkodni és értelmezni a látottakat. Úgyhogy az első reálisabb.
Vagy próbálkozz meg egy más jellegű IQ teszttel!
Elsőre 70 alatt jött ki nekem. Nos, ezzel csak az az egy probléma van, hogy 70 alatt nyilvánítanak valakit értelmi fogyatékosnak.
Kérlek...
Ne dőlj be, baromság.
"Akkor most okos vagyok vagy buta?"
Ezt akkor tudnám megmondani, ha elmesélnéd az életedet, meg kikérdezném a véleményedet egy csomó dologról, vitáznánk stb. Egy többórás interjúval nagyjából meg lehetne állapítani.
"Megcsináltam a Mensa IQ tesztet."
Szerintem meg nem a Mensa IQ tesztet csináltad meg, hanem a Mensa honlapján lévő ingyenes, online, megbízhatatlan tesztet.
Persze ha bementél a Mensához, leszurkoltad a díjat és végigcsináltad a tesztet, akkor a megjegyzésem tárgytalan.
"Elsőre 78 jött ki, másodszorra viszont 126"
Az első reálisabb, mert a másodikra már "gyakoroltál". De az online teszt nem túl megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!