Van itt olyan, akinek nincs semmi programja mára és nem tud senkivel sem találkozni, egyedül van?
... Vagy egyedül vagyok ezzel? Mármint úgy értem, hogy szombat van. És egyszerűen egyedül ülök a szobámban, nincs kivel kimozdulni. Arra gondolta, hogy elmegyek egyedül sétálni. Olyan szép idő van. De ez az egész olyan nyomasztó... nem akarok siránkozni, csak hát látom hogy mindenki megy mindenhova, elfoglalt, én pedig unalmamban és magányomban megőrülök itt. :/
20/l
sétálj a menhely felé, fogadj örökbe egy kutyust és lesz programod mindig + ismerkedni is nagyobb esélyed van
ha nincs lehetőséged örökbe fogadni, akkor pedig vállalhatsz önkéntesmunkát is, aközben is lehet ismerkedni ;)
Aham, pont így vagyok vele.
Igaz, nekem még hátra van a hétvégére 9-ből 3 oldal szakszöveg-fordítás, 3 esszé, és csütörtökre 20 oldal nyelvtani házi...
Amúgy nem tudsz valamit tanulni, vagy játszani a gépen, olvasni, filmezni, rajzolni, sütni-főzni, csuda tudja, mit szeretsz? Biztos van valami hobbid! Persze a séta is jó ötlet, ha szép idő van én is néha csak teszek egy sétát a környéken. 22/L
Én nem így vagyok, de küldök egy videót, ami remélhetőleg megnevettet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!