Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MI volt a kedvenc jatekotok?

Tade kérdése:

MI volt a kedvenc jatekotok?

Figyelt kérdés
SZiasztok. Nekem mar nagyon elegem van abbol, hogy a mai gyerekek csak a szamitogepes jatekoknak a tv-nek, konzoljatekoknak tudnak orulni. :(. En annak idejen meg bujocskaztam, ugroiskolaztam. Emlekszem nagy divat volt a siros baba. Amikor letetted sirt, amikor felvetted kinyitotta a szemet. Senki se volt a masikra irigy, mert mindenkinek egyforma babaja volt. A barbit meg nem is ismertem. Imadtam a kelj fel Jancsimat is :) Vagy osszesen volt 3 az a regi szocis plussalatom :). Emlekszem meg a kezdetleges legokra vagy, a kocka puzzle-ra. Nektek milyen emlekeitek vannak? Amugy most 25 eves vagyok, de nagyot fordult a vilag....sajnos :(
2009. febr. 17. 22:53
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Én lány vagyok, de imádtunk a bátyámmal katonázni, annál nem is volt jobb!
2009. febr. 18. 19:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az összes Porsche modellem és játékautóm, mivel gyűjtő vagyok, illetve egykori NDK-s TT modellvasutam. 37f
2010. márc. 18. 17:50
 13/24 anonim válasza:
100%
Nem gonoszságból írom, de 11 éves vagyok, és igaz, szoktam netezni, de szabadtéri játékokat is szoktam játszani! Például sárkányt eregetek, mamáméknak vannak tyúkjai és kacsái, őket is ha megyünk mamámékhoz megetetem és játszok velük, mert nagyon aranyosak. Igaz nem szoktam, focizni, de mindig van otthon lufi, és ha unatkozok csak felfújok egyet, és már játszok is vele. Mégegyszer mondom, ezzel az üzenettel nem azt akarom mondani, hogy kikérem magamnak amit a kérdésben írtál, csak azt, hogy nem minden gyerek olyan.
2010. ápr. 6. 14:25
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan babám, ami, ha lefektették, lecsukta a szemét. De nem igazán babáztam, a kisautókat jobban szerettem, volt vagy tíz-tizetöt "matchbox". Építőkockázni szerettem, egész sokáig. Különböző építőket szerettem, mint a Lego, a Babilon vagy a Metal Technic, amit az iskolában lehetett néha technikaórán használni. Vannak ilyen kis méretű, műanyag állatkertek. Azokkal az állatokkal játszottam mindig karavánost, meg a Kindertojásból kapott figurákkal. Puzzlekockám is volt, de inkább abból is építettem.

Építeni különben is nagyon szerettem. Összeborítottam két fotelt, odatoltam az ágyhoz, pokrócot tettem rá, és kész volt a kuckó. De játszottunk űrhajósat is, bebújtunk szekrénybe, az volt az űrhajó.

Jó játékunk volt még a bunkizás. ekkor mindig azt mondtuk, "Megyünk a bunkerbe". A bunker az egy berendezett szín vagy disznóól volt. Szőnyeggel, asztallal, üres olajlámpával, és jelszóval védve.

Néha kimentünk a határba, és legyaktuk az ellenséget, vagyis a méteresre nőtt disznóparéjt, csalánt. Azok voltak az orkok. (Warcraft-hatás)

Én még nagyon szerettem a kifestőkönyvet. Nem ilyen ismert figurák voltak, hogy hercegnők meg ilyenek, hanem csak nyuszi, kiskutya, bohóc stb. (utálom a bohócokat)

Persze, mi is gépeztünk, és volt nagy Tetris-őrület is. Meg Nintendo.

Volt még pár kedvelt játékunk. Szintén a szerepjáték a kitalált történettel. Meg szívesen kotyvasztottunk. Homokot, rózsaszirmot, füvet.

24/L

2010. szept. 13. 18:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Zorro nevű C64 játék. :-)

Ami asszem eredetileg Amiga játék volt.

2017. febr. 3. 22:10
 16/24 anonim ***** válasza:

A kertben sok homokvárat építettünk, sok métereseket is és méter magasat is nyaranta.

Egyszer megcsináltuk a budai várat homokból.

2017. febr. 3. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Kishajót építettem vitorlával, tőkesúllyal, gödröt ástunk, bele fóliát és vizet és úsztattuk.
2017. febr. 3. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Rossz bevásárlószatyorból és két nádpálcából, ill. damilból sárkányt csináltunk és eregettük.

Macira ejtőernyőt, feldobtuk kinyílt és ejtőernyővel ereszkedett alá...

2017. febr. 3. 22:13
 19/24 anonim válasza:
Oíp
2022. aug. 27. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:

Ördöglakatok

Puzzlek

Egyszerű kidobós társasjáték

jún. 1. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!