Hogy deríthetném ki, hogy gyilkos-e a szomszédom?
40 év körüli, nem magyar.
nincs kiírva a neve sehová
2 éve lakik itt, nappal lehúzott redőnyökkel járkál, éjjel megy csak utcára.max 3x láttam
tegnap volt fenn nála egy csaj és halálsikoly-féleség hallatszott, utána csend
nem úgy értve, na, hanem úgy, hogy le vannak húzva a redőnyök éjjel-nappal, és hallom, h járkál. Nem redőnyökkel járkál.
amúgy vki az FBI Most Wanted Criminals listájáról 70%-ban hasonlít hozzá.. lehet, h ő az
"Nem redőnyökkel járkál."
Értenénk mi,ha akarnánk,de nem akarjuk,így érdekesebb....:)
Csak ki ne derüljön,hogy komoly ügy,akkor nem poénos.
pedig szerintem komoly ügy...csak persze így leírva kamu szagú.
de abban 100%-ig biztos vagyok, h kattant a csávó. Évek óta lakik itt, és csak 3x láttam, amikor éjjel jöttem haza a reptérről.
tesóm megkérdezte akié a lakás, állítólag évekre előre kifizette a bérleti díjat kp-val.
tesómmal nagyon csendes emberek vagyunk, de azért a tv vagy sztereó, v zongora néha szól, nála semmi, soha
ez nem normális szerintem, v igen?
Hát én már nem tudom:S
Ha tényleg igaz, hát akkor nagy gáz van...:S
de most komolyan,mi a búbánatot csináljak? vmi ötlet?
ha már eltüntette a hullát,és ráhívjuk a zsarukat, akkor tuti mi leszünk a következők
és miért ázik be??vááá, lehet túl sok CSI-t nézek
amúgy nem olyan sikoly volt,hanem halásikoly,elég hosszú és félelmetes.
horror-sikoly, ha úgy tetszik
Muhhahha.
Ha nem ment fel hozzá csaj, akkor kis sikított? Nem lehet, hogy ő is CSI-t nézett csak nagyobb hangerőn? Szervezzetek közös mozizást a lakóknak. :)
köszi, élek még, nem történt semmi, ugyanúgy járkál a lehúzott redőnyök mellett.
gondolom a hullát (ha volt egyáltalán) már oldja rendesen a kénsavban, vagy éjjel kivitte a Dunához, mert szag az nincs.
próbálok nem összefutni vele, de a zsaruknak tuti nem szólok, mert félek h megöl engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!