Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvasta már valaki a NECRONOMI...

Olvasta már valaki a NECRONOMICON - halott nevek könyve c. könyvet?

Figyelt kérdés
Valamelyik necronomicont meg szeretném rendelni alexandra.hu -ról de 3 fajtája is van. Melyik a legjobb, és melyik hasonlít jobban az eredetire?
2009. febr. 17. 20:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egyik sem hasonlít az eredetire. Boltban nem juthatsz hozzá, az előző válaszolóval értek egyet. Jó nagy adag szerencse kell, hogy bevigyenek egy eredeti másolatot egy antikváriumba, általában családi örökségként szokták eladni.
2010. jún. 6. 16:21
 12/23 Matthew Shepherd válasza:
Nekem megvan az egész változat, varázslatokkal szertartással mindennel. Hamarosan végzek a fordítással de elég nehéz nyelvezete van, akinek kellene e-mail-jét írja le és amint kész van odaadom neki !!!
2012. máj. 4. 17:41
 13/23 anonim válasza:
Matthew Shepherd : kíváncsi vagyok rá. :) atilla123@citromail.hu
2012. máj. 15. 15:04
 14/23 Nobunosi válasza:

a Necronomicon-t szerintem inkább egy okkult könyves boltokban keresd. mindenki tudja, hogy elég sok híresebb embernek köze volt a Necronomiconhoz, amúgy vannak még fent maradt példányok, persze ezt az egyház elkobozta, ugyan ez a helyzet a Grimoireokkal! minden megvan.. csak tudni kell hol tartják:)

Dejsííh woltam!

2012. máj. 18. 09:56
 15/23 bau válasza:

Fuuuh hát ma voltam haverommal vagy 8 antikváriumba egymás után és 3 bolt volt amelyik azt mondta volt de eladták és a többi meg azt mondta h nem volt, egyszóval nagyon ritka főleg a magyar nyelvű

Szerintem egy ilyet beszerezni nem egyszerű ebay-en lehet megnézni még ott van néhány de annak a párnak az ára is elég durva

2012. okt. 5. 20:19
 16/23 adax válasza:
Szia, ha el tudnád nekem is küldeni a lefordított változatot, azt nagyon meg köszönném, az e-mail címem: zorro94@freemail.hu
2012. dec. 26. 22:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Matthew Shepherd, nekem is el tudnád küldeni, ha megkérlek? Köszönöm szépen! E-mailem: melodymad.musicrazy@citromail.hu
2013. júl. 23. 11:12
 18/23 szerenke93 válasza:

Matthew Shepherd ha lehetne nekem is küld el

Email-em: asderasderdkrub7n@gmail.com (hülyén hangzik de tényleg ez)

2015. okt. 18. 20:52
 19/23 anonim válasza:

látom már nem mostani a téma de hátha szerencsém lesz:

aninsanebride@gmail.com

LÉGYSZIII =)

2015. dec. 5. 19:25
 20/23 Elismert Logikus válasza:

Na. Most csak szeretném megjegyezni egykét szófosó idiótának(tisztelet a kivételnek), a necromonicomot nem lovecraft találta ki. Másképpen dr. John dee miképpen fordította le 1586-ban? Mikor lovecraft 1920-as évek körül tevékenykedett javarészt?

Igaz régi a kérdés, de ezt nem tudtam kihagyni. :D

2019. márc. 26. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!