Olvasta már valaki a NECRONOMICON - halott nevek könyve c. könyvet?
a Necronomicon-t szerintem inkább egy okkult könyves boltokban keresd. mindenki tudja, hogy elég sok híresebb embernek köze volt a Necronomiconhoz, amúgy vannak még fent maradt példányok, persze ezt az egyház elkobozta, ugyan ez a helyzet a Grimoireokkal! minden megvan.. csak tudni kell hol tartják:)
Dejsííh woltam!
Fuuuh hát ma voltam haverommal vagy 8 antikváriumba egymás után és 3 bolt volt amelyik azt mondta volt de eladták és a többi meg azt mondta h nem volt, egyszóval nagyon ritka főleg a magyar nyelvű
Szerintem egy ilyet beszerezni nem egyszerű ebay-en lehet megnézni még ott van néhány de annak a párnak az ára is elég durva
Matthew Shepherd ha lehetne nekem is küld el
Email-em: asderasderdkrub7n@gmail.com (hülyén hangzik de tényleg ez)
látom már nem mostani a téma de hátha szerencsém lesz:
aninsanebride@gmail.com
LÉGYSZIII =)
Na. Most csak szeretném megjegyezni egykét szófosó idiótának(tisztelet a kivételnek), a necromonicomot nem lovecraft találta ki. Másképpen dr. John dee miképpen fordította le 1586-ban? Mikor lovecraft 1920-as évek körül tevékenykedett javarészt?
Igaz régi a kérdés, de ezt nem tudtam kihagyni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!