Elképzelhető-e, lehetséges-e hogy az összes embert figyelik müholdasan vagy valahogy? Vagy van -e valami hasonló dolog?
Elképzelhető, mert mindent el lehet képzelni. Értelme nem lenne mindenkit követni, mivel semmi haszna. Az első nem tudom miből gondolja, hogy technikailag lehetséges. pl. felszállok a buszra, hogy tudna felismerni egy műhold, hogy mikor szálltam le róla. A rendszámmal rendelkező autókat nem tudják néha rendesen azonosítani az autópálya kamerái alapján, nemhogy egy átlagos kinézetű embert felülről. Ha ezt megmagyarázza akkor elfogadom.
Ha működne ilyen rendszer, nem lenne ennyire nehéz a bűnözők megtalálása, az FBI-nak nem lenne körözési listája.
a 2. válaszolónak: -ez vmi poén akart lenni vagy mi? mert ha igen akkor :hahaha, ha nem akkor te nem vagy teljesen ép:D
tényleg komolyan gondolod hogy 6,5 MILLIÁRD (!!!!!!) embert megfigyelnek??! Na és annak mi értelme van.. az hogy politikusokat stb. megfigyelnek az egészen biztos, de egy átlag embert..... A sógorod meg valószínű , hogy téged nézeget nap mint nap.. :) valakinek van ideje..
Elvileg lehetségesnek tartom, az iszonyat nagy adathalmaz miatt azonban kivitelezhetetlen és persze felesleges is. Képzeld el, mekkora apparátus kellene ahhoz, hogy mindenkinek minden lépése dokumentálva legyen. Több millió gigányi adat lenne pl. arról, hogy Mári néni reggel kimegy kapálni, du. hazajön... stb. :)
Kedves Első! :) Szerintem én láttalak a a MIB 4. részében :D (Vagy nem Te vagy E ügynök? Esetleg a bátyád?)
gondolatolvasás és gondolatok képernyőn való megjelenítése napjainkban működik már
az egész témakörrel kapcsolatban ajánlom olvasni:
DRÁBIK JÁNOS: AGYMOSÁS
elképesztő dolgok vannak benne
nevekkel, dátumokkal, forrás megjelölésével
pontosítok:
DRÁBIK JÁNOS: TUDATMÓDOSÍTÁS - alcím: az agy megerőszakolása
ez a könyv címe!
és nem Agymosás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!