Mikor lesz legközelebb BODIES kiállítás Budapesten, vagy környező/közeli városokban (külföld)?
igen engem is:D
mondjuk szervek ezelőtt 3 évvel is voltak külön...pl a tüdő, ami mellett ott volt a nagy cigis doboz...mennyi a jegy, nem láttam...
Én anno (azt hiszem) 5ezer pár százat fizettem érte... de nem is ez a lényeg.
Persze volt tüdő, meg szív, bélrendszer, meg minden ami csak BENNED és BENNEM van :D Meg a bőr, és a keresztmetszetek, na meg az idegrendszer... húúú :)
Sőt, a végén még meg is lehetett fogni némelyiket (vese és máj, azt hiszem)
Én fanatikus vagyok, teljesen oda vagyok az anatómiáért, szóval tuti elmegyek, csak nem szeretnék csalódni :)
őszintén nem tudom mennyi volt, mert akkor én még gimis végzősként mentem szervezett kirándulással:)
Agyat is lehetett fogni :)
Én is bírom, szerintem mi is elmegyünk a párommal, ő orvosisként szintél él-hal az anatómiáért:)
reméljük jó lesz:D
Tegnap voltam a The Human Body Exhibiton kiállításon. Jó volt, és nagyon tetszett, hogy orvostanhallgatók válaszoltak a kérdésekre és elmondták az érdekességeket, tényeket a testünkről. De, nekem hiányos volt egy kicsit... Pl. nem volt külön az emberi bőr, vagy az agy és az idegrendszer,és sokkal rövidebbnek tűnt, mint 2008-ban. Bár állítólag most itt van BP-n a Bodies2 is. Tervezem, hogy azt is meglátogatom. :)
Valaki volt ott?
Ja, és ami még pozitív a THBE-nél, hogy nem veszik el pl. a telefont, vagy fényképezőt. Van ruhatár, de csak azt teszel be amit akarsz. Szerettem volna fényképzeni, de rájöttem, hogy elég tiszteletlen dolog lenne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!