hat sokszor nekem is az az erzesem, hogy internet nelkul tobbet mozdultam ki itthonrol meg mobil nelkul.
Pl regebben mikor ki akartam mozdulni egy sorre es nem volt meg netem sem telom kenytelen voltam szemelyesen elmenni a haveromhoz, hogy elhivjam egy sorre. Meg ha nem is volt nagyon kedve jonni csak ott voltam es igy ra tudtam beszelni, hogy jojjon mar. Manapsag meg egy telefonalas vagy egy uzenet de ezeket viszont konnyebb visszamondani mint szemelyesen. Szoval szerintem bensosegesebbek voltak a kapcsolatok az emberek kozott. De viszont a kommunikacioban es az informacio gyujtesben kivalo az internet.
2011. márc. 2. 22:09
12/15 anonim válasza:
Egyik szempont: információ áramlás. Jobb lenne a világ könyvek nélkül?(nem)
Másik: emberek kapcsolata. Fene tudja, van akik barátokat szereznek így, van hanyagolja őket miatta. De azért az utolsó ritkább lehet.
Szal a válasz nem.
2011. márc. 2. 22:34
13/15 anonim válasza:
a régi"klasszikus"értelembe vett kapcsolatoknak mind ártott.....de mi ma már a régi-és klasszikus érték?!?
2021. márc. 8. 11:16
14/15 anonim válasza:
Jobb lenne szerintem valamilyen szinten, mindig arra gondolok hogy régen a 2000-es évek elején óvodás koromban se volt még olyan minőségű és elterjedt net mint manapság, mégis tudtunk élni, megoldottunk minden problémát, akkor még több barátom volt, másak voltak az embereik szociális kapcsolatai, több mindenre volt időnk....
2021. szept. 19. 21:56
15/15 anonim válasza:
A kérdésre nem tudok egyértelmű választ adni. De az tény, hogy az én gyermek koromban még nem volt internet! Tehát én még egy internet nélküli világban voltam gyerek. És leg először 18 éves koromban halottam a rádióban azt a szót, hogy internet. És bizony akkor még, 18 évesen, amikor a rádióban arról volt szó hogy a Magyar Telekom elődje a Matáv elindítja az Internet szolgáltatását. Akkor még azt se tudtam mi az a Internet. Vagyis hogy jobban értsd, 18 éves koromban, egy rádió interjúból / rádiós beszélgetésből hallottam először azt a szót hogy internet. De akkor még azt se tudtam mi az az internet. Tehát igenis úgy voltam gyerek hogy internet még nem is létezett. Életemben először, 21 éves koromban, találkoztam először az internettel, és 21 évesen volt alkalmam, először ki próbálni az internetet. Most 45 éves vagyok. Hogy jobb volt-e internet nélkül az életem? Igen! És hogy ma eltudnám-e képzelni internet nélkül az életemet? Nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!