Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol legyen az Elvis Presley...

Hol legyen az Elvis Presley tér Budapesten?

Figyelt kérdés

Szavazzatok! :)

[link]

2011. márc. 2. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
újpest központ.
2011. márc. 2. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Zámbó Jimmyről mikor neveznek el? :D
2011. márc. 2. 13:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Remélem olyan hely nyer, ami miatt át kell nevezni majd egy metrómegállót, pl. Újpest ahogy mondtad 1.
2011. márc. 2. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Remélem, hogy sehol...
2011. márc. 2. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
én is remélem, hogy sehol, az nem számít hogy kiállt a magyarok mellett, szavakkal mindent lehet mondani, viszont ami tény, hogy egy drogos lezüllött alak volt, tereket pedig kiváló emberekről szoktak elnevezni....nekem semmi bajom ha külföldiről neveznek el teret, de ne egy ilyenről
2011. márc. 2. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom a "Remélem, sehol!"-hoz. Aggódom, hogy Presley 1957-es "hőstette" csak hazugság. Miért csak 21 évvel a rendszerváltás után halottunk róla először??? (Messziről jött ember 54 év után azt mond, amit akar!)

Szerintem valaki nagyot akar profitálni ebből!!

2011. márc. 2. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Jézusom, ez komoly???!!! Nagyon-nagyon remélem, hogy sehol sem lesz, és végül lemondanak erről a tervről, bár nem hiszem, hiszen az Amerika-majmolás mindig is nagy divat lesz itthon sajnos:(:(

Ennyi erővel minden amerikai vagy külföldi ember aki pozitívan nyilatkozik a magyarokról legyen díszpolgár, és nevezzünk el róla valamit? Nevetséges és szánalmas.

És a dolog pikantériája: arra nem lehet szavazni az oldalon, hogy egyiket sem akarom...

2011. márc. 2. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem pedig jó ötlet, mert Elvis tényleg tett értünk, még pénzt is gyűjtött, meg egyébként is ő a Király, és nem egy itthoni rajongója van volt és lesz is.

nem vagyok odavalósi, de valami szép tér kellene ahol vannak fák, meg padok.

2011. márc. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!