Hol legyen az Elvis Presley tér Budapesten?
Csatlakozom a "Remélem, sehol!"-hoz. Aggódom, hogy Presley 1957-es "hőstette" csak hazugság. Miért csak 21 évvel a rendszerváltás után halottunk róla először??? (Messziről jött ember 54 év után azt mond, amit akar!)
Szerintem valaki nagyot akar profitálni ebből!!
Jézusom, ez komoly???!!! Nagyon-nagyon remélem, hogy sehol sem lesz, és végül lemondanak erről a tervről, bár nem hiszem, hiszen az Amerika-majmolás mindig is nagy divat lesz itthon sajnos:(:(
Ennyi erővel minden amerikai vagy külföldi ember aki pozitívan nyilatkozik a magyarokról legyen díszpolgár, és nevezzünk el róla valamit? Nevetséges és szánalmas.
És a dolog pikantériája: arra nem lehet szavazni az oldalon, hogy egyiket sem akarom...
Szerintem pedig jó ötlet, mert Elvis tényleg tett értünk, még pénzt is gyűjtött, meg egyébként is ő a Király, és nem egy itthoni rajongója van volt és lesz is.
nem vagyok odavalósi, de valami szép tér kellene ahol vannak fák, meg padok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!